Жителі Копачівської громади скаржаться на розклад руху автобусів

07 Березня 2020, 14:03
7183

Голова Копачівської сільської ради Олександр Совтис відвідав села Любче, Березолуки, Залісці та Кременець в рамках виїзного прийому.

На зустріч з головою прийшли місцеві мешканці, які озвучили нагальні проблеми населених пунктів. Про це повідомили на сайті Копачівської громади.

У селі Любче жителі переймаються земельними питаннями. Люди цікавилися механізмом надання земельних ділянок для індивідуального будівництва на території села. Окрім того, мешканці стурбовані тим, як курсує автобус Луцьк-Любче. Люди клопотали перед головою, щодо сприяння подовження маршруту автобуса у віддалені куточки села.

У Березолуках місцеві мешканці запропонували виділити кошти на ремонт пам’ятки архітектури місцевого значення ІІІ категорії – культової споруди Храму святої мучениці Параскеви П’ятниці.

Прийом громадян
Прийом громадян

Окрім того, мешканці також переймалися розкладом руху автобуса Луцьк-Рожище-Березолуки. Транспортне сполучення села з обласним та районним центром відбувається тричі на тиждень, а цього не достатньо, переконують люди. Місцеві мешканці просили голову посприяти у збільшенні часу курсування автобуса – з трьох, до 5-6 днів на тиждень.

Мешканці Залісців та Ужови просили посприяти у встановленні вуличного освітлення на вулицях Лесі Українки, Високе Поле та вулиці Бригадна в селі Ужова. Звернулися місцеві мешканці й з проханням здійснити поточний ремонт комунальної дороги на вулиці Перемоги в селі Залісці.

Під час виїзного прийому в Кременці місцеві мешканці клопоталися про здійснення покрівлі місцевої школи, а також просили виділити кошти для завершення ремонту комунальної дороги на вулиці Тиха.

Коментарі
07 Березня 2020, 17:31
А чому б незапустити маршрутки з дальних сіл до Копачівка?
07 Березня 2020, 22:38
Жителі скаржаться,а влада розводить руками.Але добре що є депутат Савчук,який все порішає.
08 Березня 2020, 13:05
грошей немає але ви тримайтесь!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024