Логопед-дефектологиня розповіла у Рожищі про розвиток дітей

12 Лютого 2020, 10:16
Логопед-дефектологиня Надія Деркач 2259
Логопед-дефектологиня Надія Деркач

У Рожищі у Жіночому християнському клубі «Вона» відбувся семінар на тему «Розумовий розвиток дитини».

Під час зустрічі, яку організували 9 лютого, практикуюча логопед-дефектологиня Надія Деркач розповідала, як працює мозок людини та дала багато цінних порад для мам. Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Зокрема, жінка розповіла, як сприяти росту нейронів, правильному розвитку мовлення та як правильно харчуватися.

Спеціалістка радила займатися дітям музикою та спортом, більше гуляти на свіжому повітрі. Батьків Надія Деркач застерегла не перенавантажувати дитину передчасно усілякими знаннями, підходити до процесу навчання творчо. Жінка наголосила на тому, що варто виконувати певні вправи – нейробіку та обов’язково мати повноцінний сон.

Пані Надія поділилась секретами швидкого запам’ятовування і покращення пам’яті. Ця тема стосувалася не лише дітей. Кожна мама могла взяти для себе цінні поради.

Як і на кожній зустрічі у Жіночому християнському клубі «Вона», звернули увагу на те, що Біблія каже щодо цієї теми: «Руки Твої створили мене й збудували мене, подай мені розуму, й хай я навчусь Твоїх заповідей!» Пс.118:73. Кожен з нас є дивно створений Богом, а Він є Наймудріший та Найрозумніший. Тому, важливо навчати своїх дітей шанувати Бога і виконувати Його заповіді. Це вбереже їх від багатьох проблем у житті, направить на істинну дорогу і зробить благословенними.

Після завершення семінару, присутні обговорювали почуте за філіжанкою чаю, брали участь в іграх та конкурсах.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024