Випускники Доросинівської школи зібралися на зустріч

08 Лютого 2020, 09:27
6516

Зустрічі, які вони важливі та бажані для кожного з нас. І чим дорослішими і старшими стають випускники, тим більше хочеться зустрітися з однокласниками, друзями, такими рідними вчителями.

Доброю традицією стало у Доросинівській школі щороку збирати випускників різних років на вечір зустрічі. 1 лютого школа радо зустріла золотих та срібних ювілярів – випускників 1970 та 1995 років. Про це Район.Рожище повідомила педагогиня-організаторка школи  Тетяна Стасюк.

Протягом усього вечора панувала тепла і доброзичлива атмосфера. Звучали пісні та вірші у виконанні учнів школи. Хвилиною мовчання вшанували вчителів та випускників, яких забрали небеса.

З вітальним словом звернувся до випускників директор школи Ярослав Троцюк, який подякував ювілярам за те, що вони не забувають стежину до рідної школи, а також сказав, що школа гордиться своїми випускниками.

Голова Доросинівської ОТГ Микола Касянчук привітав присутніх зі святом.

Від імені випускників-п’ятидесятирічників поділилася своїми спогадами про шкільні роки Галина Заріцька, а Валентина Добровольська подарувала пісню. Слова вдячності рідній школі від імені двадцятип’ятирічних ювілярів висловив Володимир Матвійчук.

Випускники із задоволенням пройшлися шкільними коридорами, побували у класах та відвідали шкільний музей.







Коментарі
08 Лютого 2020, 23:39
Було все круто
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024