Вихованці рожищенського притулку поспілкувалися з прокурором

06 Грудня 2019, 14:34
3141

У зв'язку із зростанням злочинності серед неповнолітніх на території області прокурори Рожищенського відділу Маневицької місцевої прокуратури розпочали проведення серії виступів у навчальних закладах Рожищенського району з метою профілактики вчинення правопорушень неповнолітніми.

Про це Район.Рожище повідомив начальник Рожищенського відділу Маневицької місцевої прокуратури Володимир Панасюк.

За сприяння директора Леоніда Матвійчука та за активної участі його заступниці Нелі Прокопчук для вихованців Притулку для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації у місті Рожище провели ознайомчу лекцію-семінар на тему «Профілактика вчинення правопорушень неповнолітніми особами в реаліях сучасності».

Під час заходу увагу слухачів зосередили на базових особливостях адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень неповнолітніми, способів втягнення неповнолітніх дорослими у злочинну діяльність та рекомендаціях про те, як не стати жертвою вчинення протиправних діянь з боку інших осіб.

За час проведення профілактичної лекції-семінару у вихованців закладу виникало дуже багато питань на різноманітну тематику, на які із задоволенням відповів прокурор Рожищенського відділу місцевої прокуратури Дмитро Мороз.

За результатами проведення заходу, вихованці притулку дізналися важливу інформацію щодо недопущення вчинення правопорушень у майбутньому, негативних правових наслідків, що можуть настати, а також отримали позитивні враження від спілкування з працівниками прокуратури у неформальній обстановці.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024