Сформували перелік земельних ділянок, які можуть надати учасникам АТО та ООС

24 Листопада 2019, 13:10
4498

Головне управління Держгеокадастру у Волинській області та Рада ветеранів України підписали Меморандум про співпрацю. 

Про це повідомили у Секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Документ уклали з метою співпраці і для забезпечення прозорості процесів надання земельних ділянок учасникам бойових дій та членам сімей загиблих. Сторони налаштовані на конструктивну співпрацю, аби максимально нівелювати конфліктні ситуації та зменшити соціальну напругу поміж учасниками бойових дій у питанні забезпечення їх земельними ділянками. 

Вже сформований перелік земельних ділянок, які можуть бути надані учасникам АТО та ООС. Ознайомитися з ним можна у Головному управлінні Держгеокадастру в області, міськрайонних та міжрайонних управліннях та районних та міських відділах Держгеокадастру Волинської області. 

Коментарі
24 Листопада 2019, 15:43
Не намагайтесь знайти учисникам АТО/OОC земельні ділянки в нормальному місці. В Рожищі всю земельку вже давно вкрадено, перепродано і перерозподілено, можете навіть мого друга Безверхого запитати :-))) Ділянки будуть виділятись в чагарниках і на болотах, де немає навіть і близько будь-якої інфраструктури: електрики, газу, центрального водопроводу та каналізації.
24 Листопада 2019, 19:54
А ми тебе посадимо на кілок
24 Листопада 2019, 21:45
Що ви Денисюка трогаєте,нормальний землевпорядник був в Рожищах,не те що теперішній нічого не знаю нічого не вмію.А на рахунок землі то треба мера нашого питати чому він навколишні села не приїднав до Рожищ і не зробив ОТГ<br/>І не підписуйтесь чужими іменами цикуни.<br/>Запитайте нашого земельника скільки у його участків,нехай поділиться з Атошниками
24 Листопада 2019, 23:31
Це Денисюк був нормальний землевпорядник? Та він дерибанив землю так,що люди до цих пір судяться!Якщо питати в Поліщука щось,то це де громадська вбиральня за стільки років?Земелька під неї виділялась ,а ті хто мав будувати,то будували різні офістеплоцентри та ін. магазини.Хто мав контролювати виконання рішень міської ради? Майданівці дерибанять і земельку і б’юджет не гірше ригів.
26 Листопада 2019, 00:48
Майданівці це жучари ще ті. Добре вміють шахер-махер робити. Я сам колись вареничну розібрав під видом будівництва дитячого кафе.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024