Як зекономити на зимовому гардеробі

20 Листопада 2019, 09:13
1861

Із настанням холодної пори року жителі Рожищенського краю взялися оновлювати гардероб. Хочеться гарно виглядати, комфортно почуватися і не віддати за зимові речі всі гроші.

Як зекономити на зимовому гардеробі у сезоні 2019/2020 років, радять експерти інтернет-магазину Шафа.

Найперше варто упевнитися на 100%, що оновлення речей на зиму вам таки потрібне. Можливо, достатньо буде трохи попрацювати зі старим одягом, аби зекономити максимально. Зокрема, можна:

  • випрати або здати у хімчистку одяг з минулого сезону;
  • оновити образ, підібравши до нього нові аксесуари, наприклад купити пасок, брошку, шарф або оригінальну шапку;
  • також можна освіжити старий одяг, замінивши блискавку чи пришивши нові яскраві ґудзики;
  • варто подбати й про взуття, здавши його в ремонт;
  • зробити одяг самому. Пошити куртку навряд чи вийде, але сплести светр ви цілком зможете.

Якщо максимальна економія таки не для вас, і бажання гарно виглядати перемагає можливість заощадити якнайбільше, варто задуматись над повним оновленням зимового гардеробу. Нині є багато варіантів, де можна купити зимовий одяг, суттєво зекономивши. 

Варіант перший і найшвидший – купити одяг в інтернеті. На сьогодні є дуже багато онлайн-платформ, які допоможуть вибрати як нові, так і вживані речі. Як правило, завжди є хороший вибір моделей, виробників і матеріалів. Деякі інтернет-магазини влаштовують розпродажі, роблять акції та знижки. Особливо, якщо ви постійний покупець.

Варіант другий – секонд-хенд. Якщо ви хочете купити брендовий одяг за доступною ціною, цей варіант для вас. Однак будьте готові, що доведеться розгорнути справжнє полювання на потрібну річ, вивчивши розклад оновлення товару всіх «секондів» в районі. 

Варіант третій – ринок. Він залишається найпопулярнішим серед людей старшого покоління. Найдосвідченіші навіть можуть виторгувати чималу знижку. Однак дешевий одяг з ринку, як правило, витримує лише один сезон.

Варіант четвертий – недорогі магазини чи бутики. Тут гарно зекономити вдасться, якщо купуватимете одяг минулих сезонів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024