У Рожищі відбулося засідання круглого столу з нагоди Дня кухаря та кулінара

19 Жовтня 2019, 12:36
2967

У неділю 20 жовтня кухарі і кулінари будуть святкувати своє професійне свято – Міжнародний день кухаря та кулінара. Професійне свято заснували у 2004 році з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств.

Напередодні, 18 жовтня, у приміщенні Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулося засідання круглого столу, яке приурочили до професійного свята. На захід запросили представників та власників закладів, де професія кухаря є пріоритетною. Про це повідомили на сторінці філії у Facebook.

Директор Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лариса Вишневська ознайомила присутніх з історією заснування та відзначення свята. 

Методистка з народної творчості районного будинку «Просвіта» Марія Поліщук розповіла про особливості формування сучасного міського середовища і кухні як засобу пізнання та просування національних традицій, гастрономічні тури та фестивалі.

Директорка Рожищенської централізованої бібліотечної системи Світлана Осипчук підвела підсумки проведеного анкетування серед жителів міста Рожище та району, щодо якісного надання послуг закладами харчування та перспектив розвитку гастрономічного бізнесу.

Учасники в невимушеній товариській атмосфері діалогу активно обговорювали актуальні питання, ділилися досвідом, власними здобутками та планами на майбутнє.

Лариса Вишневська акцентувала увагу на наданні сучасних послуг служби зайнятості в укомплектуванні вакансій, навчанні майбутніх кухарів та кулінарів.

На завершення директорка Рожищенської районної філії побажала усім кухарям і кулінарам успішних шедеврів.


Коментарі
20 Жовтня 2019, 22:13
ну скільки вже та Вишневська може піаритися без толку? мені працівники треба, до речі ті ж кухарі та офіціанти, а вони якісь совкові засідачки щотижня влаштовують. а направлених від біржі як не було так і немає. декомунізацію треба проводити не назви вулиць міняти, а підходи до роботи міняти в першу чергу в державних структурах в таких як біржа для початку. Вся надія на нову владу яка порозганяє таких чинуш-ледацюг із іхніх насиджених місць....
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024