ЦВК призначила вибори в Доросинівській ОТГ

12 Жовтня 2019, 10:12
3806

Під час засідання 11 жовтня Центральна Виборча Комісія призначила вибори в об’єднаних територіальних громадах.

Про це повідомила Громадська мережа ОПОРА.

Перші та додаткові вибори депутатів та голів об’єднаних територіальних громад відбудуться 22 грудня 2019 року. Вибори пройдуть в 21 області у 86 громадах, а також 35 додаткових громадах в 17 областях.

На Волині перші вибори відбудуться у: Сошичненській громаді Камінь-Каширського району (Сошичненська сільська рада, Карасинська сільська рада) та Доросинівській громаді Рожищенського району (Доросинівська сільська рада, Береська сільська рада, Вічинівська сільська рада, Ворончинська сільська рада, Немирська сільська рада).

Крім того, у цей же день відбудуться додаткові вибори у чотирьох ОТГ на Волині. Зокрема, вибори пройдуть у: 

1. Підгайцівській громаді Луцького району (доєднується Романівська сільська рада).

2. Дубечненській громаді Старовижівського району (доєднується Кримненська сільська рада).

3. Смідинській громаді Старовижівського району (доєднується Журавлинська сільська рада).

4. Турійській громаді Турійського району (доєднується Соловичівська сільська рада).

Коментарі
12 Жовтня 2019, 18:03
Вітаю всіх жителів Доросинівської Обєднаної Територіальної Громади з НАШОЮ ПЕРШОЮ СПІЛЬНОЮ ПЕРЕМОГОЮ. МИ СПІЛЬНО ВІДСТОЯЛИ СВІЙ ВИБІР, <br/> “Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!” Т. Шевченко.
12 Жовтня 2019, 20:48
А з ким щурин???
13 Жовтня 2019, 01:36
Прикро що у нашому місті навіть кінь не валявся. Мер і вся його челядь тільки баблоси ходять отримувати.Нічого в цьому напрямку не зроблено.
13 Жовтня 2019, 01:53
Встигнеш ти ще до тієї децентралізації і отг. Дадуть один раз субвенцію, а далі будеш до конца жица сосати велику червону цукерку. Ну ти вкурсі що будеш сосати. Включи собі на ютубі якийсь фільм і лягай спаткі, бовдуре.
13 Жовтня 2019, 02:14
З дня набрання чинності рішеннями всіх рад, що прийняли рішення про об’єднання, Доросинівська ОТГ вважається утвореною. Щуринська і Ясенівська сільські ради відповідно з затвердженим Кабінетом Міністрів плану об'єднання територіальних громад Волині відразу після створення Доросинівської ОТГ можуть розпочати процедуру приєднання до новоствореної ОТГ . Але робити це потрібно швидко, щоб пройти всю процедуру, відповідно до методики об'єднання і передати звернення до обласної державної адміністрації з пропозицією звернутися до Центральної виборчої комісії для прийняття нею рішення про призначення додаткових виборів депутатів сільських рад від територіальних громад, що добровільно приєдналися до ОТГ в ЦВК. А ЦВК може призначити довибори депутатів в Доросинівську ОТГ на останню неділю квітня 2020р. В іншому випадку вони будуть доєднані до Доросинівської ОТГ ,але за іншою процедурою.
13 Жовтня 2019, 03:36
нічо вже в тих доросинях толкового не буде все занепадає
13 Жовтня 2019, 11:59
Молодим батракам глибоко похуху з якої отг їхати до Польші і рачки стояти у рольніка на збиранні трускавки і борувки, алкашам взагалі похуху на якій крапці брати бімбер, головне щоб було чим розрахуватись за оковиту. Хіба що колись пан Дудка три роки підряд сою і рапс посіє на безкрайніх просторах Доросинівської ОТГ. Головне вірити і не втрачати оптимізму. А можливо... Путін помре, Росія розпадеться. І тоді всі ті уламки бувшої імперії прочитають в інтернеті про Євросоюз, про Доросині і захочуть приєднатись до Доровсинівської ОТГ. Невиключено, що пізніше навіть Польша, Чехія і Румунія захочуть приєднатись до Доросинівської ОТГ. А з часом Німеччина, і тоді столицею Нового Євросоюзу стануть Доросині. Слава Нації! Гіп-гіп Ура!
13 Жовтня 2019, 16:48
Доросинівці! Маємо гарну новину, підприємець з Рожищ Валерій Шварцкоп хоче перенести магазин &amp;quot;Теплоцентр&amp;quot; у Доросині. Шукає місцевих жителів на роботу для будівництва приміщення нового магазину у Доросинях. Зарплата сто доларів кожного дня.
14 Жовтня 2019, 00:37
В якого латентного 3.14дара так бомбануло,в 22.53,що він почав тут свою орально-смоктальну тему?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024