Педагогів Рожищенського району привітали з професійним святом

04 Жовтня 2019, 10:19
5138

Святкові заходи, присвячені Дню працівників освіти, відбулись у Рожищенському ліцеї № 4 та Рожищенському коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Вітали педагогів у четвер, 3 жовтня. Про це повідомили у Рожищенській РДА.

Урочистості відвідала голова райдержадміністрації Інна Гайворонська та Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

Вітаючи педагогів з професійним святом очільниця району відзначила важливу роль вчителя у житті людини, висловила вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти розумне, добре, вічне, побажавши міцного здоров’я, творчого натхнення і впевненості у завтрашньому дні.

Найкращим освітянам голова райдержадміністрації вручила почесні грамоти та подяки.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди Дня працівників освіти почесною грамотою Рожищенської районної державної адміністрації нагородили головного спеціаліста відділу освіти та молоді Рожищенської районної державної адміністрації Віталія Книша та завідувачку Переспівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Казка» Валентину Макарчук.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання та виховання студентської молоді та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти оголосили подяку Рожищенської районної державної адміністрації викладачу ветеринарних дисциплін Рожищенського коледжу Катерині Грицай та викладачу математики Ірині Козачук.

Супроводжувались урочистості концертними програмами.



















Коментарі
04 Жовтня 2019, 16:51
Не в четвер а в п'ятницю))))) "четвер, 4 жовтня"????????????????
04 Жовтня 2019, 17:01
Спасибі за уважність. Виправили.
05 Жовтня 2019, 13:27
Концерт був тільки для деректорів району...<br/>Тому в школі!!!А не Б.К.-щоб порадувати усіх вчителів .<br/>І тільки один Рожищенський район,не дав премії своїм педагогам!!!<br/>Забравши гроші вчителів на інші потреби???<br/>Освіта_/медицина??
05 Жовтня 2019, 13:34
які ше вам премії?! епоха бідності кінчилася!!!!!!!!!! у вас зарпоати по 4 штуки доларів)))) шо ви ше хочете телята?
05 Жовтня 2019, 21:37
Що Ви таке плещете ,у мене дочка працює ,їздить з Рожищ в село по 15 км. кожен день...має на руки 4800,які ще долори!!!<br/>Вчителі розраховуються, їдуть на канікулах на Польщу щоб хтось щось жити краще!!<br/>А ще нервувати за кожну дитину,...візит ти їх гроші,і поживи на цю суму ,комуналка,їжа,<br/>ще дорогу не забудь за місяць відніми!!!<br/>А. в дома ще конспекти,зошити,відкриті заходи,які не оплачуються.<br/>Ви в ночі спите,а вони ні...<br/>Хочеш побажати жити бідно фізично!!!<br/>Стань вчителем!<br/>Тому наші діти і кидають цю професію,і їдуть шукати кращої долі!!!<br/>Скоро самі будите вчити своїх дітей..
05 Жовтня 2019, 22:11
вчителі не плачте вам жити і не вмирати відпускні по 50 000 тис отримали!!! премію ...за що діти і так ходять по репетиторах !!!!!!!!!!!!!
06 Жовтня 2019, 01:26
От хто стільки отримує, з тих і питайте. Бо чим більша навантаженість - тим менший коефіцієнт корисної дії. А вчителям з зарплатою кочегара - низький уклін, тримайтеся, завжди так не буде. З професійним святом!
06 Жовтня 2019, 11:20
не плачте і не брешіть!!!!!!!!! як ще совість дозволяє!??? наш презедент зеленський сказав же ясно шо зп у вчителів - 4 тисячі доларів!!!!!!! то нащо тут брехати і підставляти його???? з такими зарплатами нема шо жалітися за комуналку. безсовісні!!!!!!!!!!!!
06 Жовтня 2019, 19:19
Шановні представники редакції сайту, чому ви до статей, які стосуються педагогів, не блокуєте коментарів, а дозволяєте писати людям, що далекі від вчительської праці, різну гидоту в бік педагогів? Чомусь, під статтями, які стосуються діяльності органів місцевої влади, не має можливості залишити коментар? А ПАМ'ЯТАЄТЕ, як саме за гроші цих же вчителів ви втримували існування районної газети &amp;quot;Наш край&amp;quot; в ті часи, коли ми повинні були здати у відділ освіти ксерокопію квитанції про переплату районної газети на рік? Як Вам не соромно? Адже ці ж вчителі навчали Вас? Я розумію, що популярність вашого сайту залежить від кількості переглядів, але ж навіщо викладати такі статті, які в сучасному суспільстві викликають таку реакцію? Ім'я ВЧИТЕЛЯ і так сплюндровано завдяки державній діяльності. А ви і не намагаєтсь донести до людей, що ваші та їх успіхи в житті, в деяків мірі, залежать від того як Вас навчили та виховали в школі.
06 Жовтня 2019, 20:52
відмивають вчительські гроші, а винуватий сайт?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024