Житель Рожищенського району отримав нагороду від начальника Генштабу ЗСУ Хомчака

03 Жовтня 2019, 10:17
8760

З навчальних зборів повернулися вiйськовозобов'язанi, які перебувають на обліку у Рожищенському районному військовому комісаріаті. 

Про це Район.Рожище повідомили у Рожищенському РВК.

Житель району Андрiй Лавренюк отримав почесний нагрудний знак «За взірцевість у військовій службі» від начальника Генерального штабу ЗСУ Руслана Хомчака. Чоловік зразково зарекомендував себе на зборах.

«Керівний та особовий склад Рожищенського РВК вітає всiх резервicтiв, висловлює слова подяки за оперативность та дисциплінованість з приводу проходження навчальних зборів», – йдеться у повідомленні.

У ході навчань проводились заняття з бойової підготовки. Зокрема, під час занять з бойової підготовки проведені стрільби зі штатної стрілецької зброї. Мета проведення зборів – підвищення боєздатності українського війська.

Такі збори дають можливість відновити у пам’яті призабуті знання та навички, навчитися новому.

Кожен резервіст, призваний на збори, отримує грошове забезпечення у розмірі від двох прожиткових мінімумів, помножених на кількість днів, протягом яких він перебував у резерві. Ті, хто працює, отримають середньомісячну заробітну плату від свого роботодавця, непрацюючі – мінімальну зарплату. Окрім того, наприкінці року отримають одноразове грошове забезпечення.

«Слiд зазначити, що ті хто не прибув в день відправки на навчальнi збори, несе персональную відповідальність за ухилення від навчальних зборів вiдповiдно чинного законодавства», – зазначають у військоматі.






Коментарі
03 Жовтня 2019, 13:49
Йокелемене!!!<br/>Якщо вже Лаврику дають такі нагороди - &amp;quot;За взірцевість&amp;quot; - то що тоді взагалі робиться в ЗСУ???<br/>Жах!!!))<br/>Лаврик - РЕСПЕКТ!)
03 Жовтня 2019, 16:28
Сходи та й дізнаєшся як там ЗСУ. Може сам нагороду заслужиш
03 Жовтня 2019, 21:00
Андрій тобі плюс !!!
04 Жовтня 2019, 23:52
ліплять з нього “ударника социалистического труда”)))
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024