У Рудці-Козинській обікрали церкву

02 Жовтня 2019, 12:08
11937

У селі Рудка-Козинська Рожищенського району невідомі обікрали Свято-Троїцький храм УПЦ (МП).

Про це Район.Рожище повідомили у Рожищенському відділенні поліції.

Заяву про злочин написав настоятель храму Петро Мазур. Невідомі проникли до приміщення церкви у ніч на 1 жовтня. Вони зламали вхідні двери.

Із храму зловмисники викрали дві ікони – «Усікновіння глави Івана Предтечі» та «Ікону явлення Серафиму Саровському Божої Матері».

Поліція розслідує крадіжку.



Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
02 Жовтня 2019, 19:47
Тепер ,навіть не дочитуючи новину до кінця,можна догадатися,що коли в нашій країні десь спалено.. пограбовано..відбрано храм ,то цей 99 процентів ,що це храм УПЦ МП..<br/>Христос так і казав .що Його гнали і його послідовників будуть гнати.<br/><br/>Нещасні гонителі Святої Церкви Христової ..З Ким ви воюете..Назбіруеть гнів на свої голови і голови своїх нащадків.
02 Жовтня 2019, 20:06
&amp;quot;Гонимі&amp;quot; гундяївці, які є послідовниками сталіна, а не Христа, підняли крик)))Ви спочатку кров убитих українців зі своїх нахабних і брудних рук відмийте, покайтесь за підтримку путінської агресії, тоді і поговоримо..А поки, ваші крокодилячі сльози нікому не цікаві...А на рахунок крадіжки в храмі пошманайте свого жирного попа..Він вже не раз був помічений у нечестивих справах..Так що можливо він ці ікони і вкрав, інсценувавши крадіжку.
02 Жовтня 2019, 22:16
Люди схаменіться. Що пишете, нема різниці чи МП, чи УП осквернили святиню, позарились на ікони. А ви тут знову за своє МП - УП. Вірте в Бога.
03 Жовтня 2019, 00:26
Зловтішатись із біди у ближнього... <br/>Це одна із рис щирого українця?
03 Жовтня 2019, 03:05
Неміг Йосиф Вісаріонович одноосібно написати чотири мільйони доносів. Неміг вусатий батько всіх народів охороняти сотні тисяч зеків, неміг самостійно проводити репресії і розстрілювати. Тупорилі ХОХЛІКІ стучали одні на інших, писали доноси і кляузи, працювали вертухаями на ГУЛАГах, і з халуйским натхненням працювали в розстрільних командах. Вміли і Сталіну і Фюреру вислужуватись. Сама гнидна нація серед всіх європейських народів. Всім хто не читав розсекречених архівів рекомендую подрочити на портрет Уляни Супрун, вшанувати память героїв майдану і лягати спаткі.
03 Жовтня 2019, 03:57
На Донбасі воюємо усім тим що залишилось від Совка, і що ще не встигли просрати за роки Незалежності. Американські джевеліни погоди не зроблять. Будь-яку іншу серйознішу і актуальнішу збою нам ніколи незапропонують і недадуть. Значить треба воювати не з воєнним російським агресором, а воювати з російською економікою. Створити партію ПУКАН і повністю відмовитись від російського газу, в тому числі і так званого реверсного. ПУКАН - Пердять Українці Коли Агресора Ненавидять. Будемо пердіти і буде свій ГАЗ! Героям Слава!
03 Жовтня 2019, 04:07
Небудемо купувати російський газ і Рашка не заробить грошей, збанкрутує і розвалиця. Ми повернемо Крим, ОРДЛО і навіть Якутію заберемо собі. Чукчі теж люди і полюбому захочуть бути у великій європейській сімї. Кордони Європи і Азії зміняться. Українці створять нову географію Землі. Слава Нації !
03 Жовтня 2019, 12:47
Скажіть ,а ви багато читали в новинах ,щоб в нас спалили..обікрали..відібрали (з побоями та болгарками !)церкву КП ,ПЦУ..? а про греко-католицьку вже і не кажу..<br/>Якщо десь і бувае , то 1 до 100.<br/>Покажіть будь-ласка хоч 1 ! випадок коли б миряни УПЦ МП захоплювали церкви інших конфесій.<br/>Ото ж то.<br/>Хочеш-нехочеш,та по такому &amp;quot;почерку&amp;quot; поведінки і напрохуеться висновок,хто скоріше всього може стояти за цим пограбванням.<br/>Сам Господь Іісус Христос нам сказав: &amp;quot; ПО ПЛОДАХ ЇХ ВПІЗНАЕТЕ!&amp;quot;.<br/>Так що різниця е і причом ВЕЛИКА.
03 Жовтня 2019, 13:55
Замість того що б обговорити тему : а можливо хтось щось чув або бачив неможливо? <br/>А не сплєтні розпускати той з тієї церкви а той з іншої ви всі ідете до одних і тих самих ікон ви всі поклоняєтесь одному і тому самому Богу яка різниця чи це церква Українська чи Російська.
03 Жовтня 2019, 16:13
Ви не &amp;quot;Народ&amp;quot;,а лише частинка народу. І то,вибачте, безбожного.<br/>Кожен віруючий православний християнин(християнка) знае та ісповідуе Символ Віри,в якому говориться&amp;quot;Вірую во ЕДИНУ Святу , Соборну та Апостольску ЦерквУ!&amp;quot;<br/><br/>Стверджуючи ,що &amp;quot;не мае різниці&amp;quot; ви не признаете Апостольского! правила і тим самим самі себе відлучаете від ЕДИНОЇ Церкви Христової.<br/>Саме про це і говорив Святий Лаврентій Чернігівський. <br/>Що відійдть в розкол саме ті які не захочуть признавати та ісповідувати Символ Віри.<br/>Так воно і е ,як ми зарас бачимо.
03 Жовтня 2019, 16:21
Якщо кажете &amp;quot;А&amp;quot;то кажіть і &amp;quot;Б&amp;quot;.<br/>Якщо кажете &amp;quot;Російська Церква&amp;quot;,тоді й кажіть і &amp;quot;Грецька&amp;quot;<br/>Україньскої церкви,)окремо від Білорусіі та Россії) немае і не буде.Я говорю,звичайно дише про канонічну Церкву.А не про розкольницькі не благодатні плевели .<br/>Про це теж Святі вже давно попереджали.<br/>Це щоб ви знали.
05 Жовтня 2019, 16:21
Читаючи всі ці коментарі стає просто страшно та стидно за людей які так зловтішаються чужою бідою. Українці , коли ви стали такими черствими та жорстокими ?!<br/>Як вам повертається язик зловтішатися крадіжками в храмах , та наводити наклип на священиків? Ви тут всі розказуєте які ви щирі патріоти , а скільки разів ви пішки в церкву і поставили свічку за тих загиблих солдатів , за ту саму Україну , за те щоб був мир і не було цієй кровавої війни ??? Звичайно краще сидіти та обливати бридкою брехньою священиків , які на відміну від вас моляться за тих солдатів , за ваших рідних та близьких , за людей які важко хворіють та боряться за життя. Та замість вдячності за їхні молитви ви просто поливаєте тих священиків брудом ,а після цого називаєте себе патріотами? Та нехай вам повсихають ваші брудні язики !!! Хочу закінчити свій коментар уривном вірша знаменитої Української поетеси Ліни Костенко...<br/> Як легко плюнути в велике - у нього точно попаде.<br/> Усе бридке й усе безлике , тоді ціну собі складе.<br/> Як легко висміяти вчинок ,як просто знищити талант.<br/> Щоб обезкровити людину , достатньо слів - не треба ран.<br/>Хватить поливати брудом священиків та церкви , краще задумайтесь над тим як ви живете та зробіть якісь висновки !!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024