У Переспі підприємство привласнило земельну ділянку вартістю 2 мільйони гривень

26 Вересня 2019, 14:16
4229

Прокуратура на Волині наполягає на поверненні громаді села Переспа Рожищенського району самовільно зайнятої підприємством земельної ділянки вартістю 2 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба прокуратури області.

Маневицька місцева прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Переспівської сільської ради Рожищенського району, аби зобов’язати одне із господарських товариств звільнити та повернути громаді самовільно зайняту земельну ділянку із земель запасу загальною площею 1,92 га та вартістю 2 мільйони гривень, що знаходиться в межах села Переспа.

Факт самовільного зайняття підприємством земельної ділянки, щодо якої жодні правочини про надання її в користування цьому суб’єкту господарювання не приймалися, встановлений під час перевірки, проведеної Головним управлінням Держгеокадастру у Волинській області – і цей факт товариство визнало, проте землі не звільнило.

Прокурори у суді наполягатимуть на поверненні земельної ділянки громаді, яка зможе розпорядитися нею в законний спосіб.

Коментарі
26 Вересня 2019, 17:54
Активісти нехай заблокують... Чим зайнята Оксана Петрук? Де голова Самооборони? Негайно відправити на розборки Бурого! За руль сяде екс-директор ПЖКГ.
26 Вересня 2019, 19:11
А де посадки та конфіскація майна,штрафи?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024