Нагородили директора Рожищенської спортивної школи

15 Вересня 2019, 12:46
3777

Цими вихідними вся українська спортивна родина вкотре святкує свій професійний день.

І вже традиційно – урочиста частина відбувається у останню п'ятницю, що передує святу, інформує Відділ питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

«Відомі волинські тренери, спортсмени та працівники галузі зібралися у приміщенні лялькового театру для урочистого нагородження і просто, для того, щоб відпочити та отримати задоволення від насиченої культурної програми», – йдеться у повідомленні.

Першою із привітальним словом виступила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. Крім урочистої промови, пані Світлана вручила і почесні грамоти та подяки Волинської ОДА.

Отримав відзнаку й директор Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Приходько.

Святкова програма не обмежилася лише врученням нагород, були запрошені артисти та спортсмени. Учениця Луцької музичної школи № 2 Марта Бондарєва виконала твір Віктора Косенка «Гавот» з циклу 11 старовинних танців. Волинська бодібілдерка, абсолютна чемпіонка західної України, абсолютна чемпіонка «Золотий Бук», чемпіонка області, Романа Бондарук продемонструвала чудеса культуризму, а збірна команда Волині з рукопашного бою – показовий виступ.

Директор Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Приходько отримав відзнаку.
Директор Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Приходько отримав відзнаку.




Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024