Чоловіка, який п'яним вчинив ДТП у Рожищі, звільнили від відповідальності

04 Вересня 2019, 12:18
5078

Рожищенський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який працює водієм.

Засідання відбулось 27 серпня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Обвинувачений 13 липня о третій ночі керував автомобілем марки «ВАЗ 21093» у місті Рожище на вулиці Мостова в стані алкогольного сп'яніння. Керуючи автомобілем, чоловік не врахував безпечної швидкості руху, дорожньої обстановки, не переконався, що це буде безпечним та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем марки «Опель», який рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тнанспортні засоби отримали механічні пошкодження.

У судовому засіданні водій вину у вчиненні правопорушень визнав. У вчиненому розкаюється. Вказав, що цілковито усвідомив протиправність вчиненого, зробив належні висновки, пообіцяв в подальшому подібного не допускати.

У судовому засіданні чоловік надав клопотання від трудового колективу ФОП про звільнення його від адміністративної відповідальності з передачею матеріалів про вчинення ним адміністративних правопорушень на розгляд трудовому колективу згідно протоколу загальних зборів трудового колективу. У клопотанні зазначено, що обвинувачений за період перебування на посаді водія, зарекомендував себе позитивно, за характером спокійний та врівноважений, в колективі користується повагою та авторитетом, тому просять звільнити останнього від адміністративної відповідальності.

Суд постановив звільнити чоловіка від адміністративної відповідальності, передавши матеріали справи на розгляд трудовому колективу ФОП для застосування заходів громадського впливу.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
04 Вересня 2019, 15:47
Заробив Сіліч бабла) <br/>Цікаво що в аналогічних випадках в задоволенні таких клопотань відмовляє, а тут прям задовільнив. мдауж
04 Вересня 2019, 15:54
Бажаю колективу ФОПу прокататись на чиємось капоті і бажано з кількома переломами.
04 Вересня 2019, 17:55
водій опеля претензій немає. Шановні водії, не сідайте в стані алкогольного сп'яніння за кермо! В даному випадку пом'яли лише залізо - це ще пощастило!
04 Вересня 2019, 18:30
Закон бумеранга ніхто не відміняв. Странно що суддя про це забуває
04 Вересня 2019, 20:16
А коли за неправомірний штраф за обгін подавали в суд то Сіліч за мєнтів підтягував, а тут і п'янка і аварія і нічого
04 Вересня 2019, 22:23
Кажуть бабла добре судді заплатили.
04 Вересня 2019, 23:23
Потрібно в АП заявку подати. Сіліча за ГРАТИ.
04 Вересня 2019, 23:38
Пий дальше чоловіче......Закон в особі Сіліча завжди захистить тебе.Чекати смерті невинної жертви?Ну чи ще довго ми будемо спостерігати такий бардак?
05 Вересня 2019, 14:17
Видно суддя Іван СІліч багатьом тут як&amp;quot; кістка поперек горла&amp;quot;,що стільки шуму наробили із НІЧОГО.<br/>Значить дійсно ця людина добре робить свою роботу.<br/>Смертельного випадку не мае..водій Опела не мае претензіі..<br/>І з-за чого ,питаеться,вого такий &amp;quot;кіпеш&amp;quot;??<br/>Якщо е порушення закону зі сторони сді ,ну так ви ж (напевно)люди розумні і країна наша правова.демократична,тож і поступаете відповідно -предявляйте свої претензіі в суд.<br/>А якщо в цьому плані все по закону,ну то і не варто уподоблятися бабам базарним які люблять одна одну обговорювати та обливати гряззю.<br/>Гавкати із за вугла і не показуватисть -можть тільки БОЯГУЗИ.
06 Вересня 2019, 03:25
(...)- це хто ?Гавкати із за вугла і не показуватисть -можть тільки БОЯГУЗИ.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024