За шкільними рюкзаками – у рожищенський магазин «Теплоцентр»

02 Серпня 2019, 13:17
3775

Нещодавно асортимент магазину «Теплоцентр» поповнився новими моделями оригінальних шкільних рюкзаків для хлопців та дівчат. Є варіанти для будь-яких вікових категорій. Також привезли нові дорожні сумки та туристичні рюкзаки.

Вибору рюкзака для дитити варто приділити особливу увагу, адже його одягатимуть майже кожного дня протягом дев'яти місяців.

Як вибрати рюкзак для школяра

Кілька десятиліть тому єдиним варіантом шкільної сумки був портфель – прямокутна валізка з ручкою, у якої часто навіть не було лямки для носіння на спині. Сучасні школярі носять свої підручники і зошити в ранцях або рюкзаках.

Ранець і рюкзак відрізняються жорсткістю свого корпусу: у ранця він жорсткіший. Тому ранці – це ідеальний варіант для молодших школярів, а, починаючи з середніх класів, вже можна носити рюкзаки. Звичайно ж, виробники рюкзаків знають цю особливість і тепер успішно випускають рюкзаки з укріпленою або ортопедичною спинкою і твердим дном, тому ця грань починає стиратися.



Дітям молодшого і середнього шкільного віку рекомендують носити саме ранець, адже він рівномірно розподіляє вагу шкільних підручників по хребту дитини. Завдяки твердому корпусу вміст ранця буде надійно захищеним від падінь, ударів, опадів – це зручно для молодших школярів, які ще не вміють стежити за своїми речами.

Значною перевагою ранця є також і те, що через об'ємну каркасну форму, його незручно носити на одному плечі, заробляючи сколіоз.

Щоправда, підліткам жорсткий каркас ранця, на жаль, не подобається. Їм хочеться ходити зі спортивними рюкзаками або стильними сумками через плече. Нічого з цим не зробиш, але для шістнадцятирічного підлітка це вже не так небезпечно, як для малюка-першокласника з незміцнілої спиною.

Підібрати потрібний рюкзак чи ранець без проблем можна у магазині «Теплоцентр».





















Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024