Як Рудня, Ольганівка та Валер'янівка святкували День села

01 Серпня 2019, 15:20
5704

У руднянському сільському будинку культури відбулось свято «День села – Рудня, Ольганівка та Валер’янівка». Увесь концертний зал був переповнений людьми.

Свято відбулось минулої неділі. У вестибюлі БК можна було ознайомитись з чудовою виставкою ікон та хустин, яку підготувала завідувачка бібліотекою Галина Забокрицька. Милувала зір і виставка дитячих малюнків любительського  об’єднання «Любисток».

Щирими вітаннями та пишним короваєм, гостей зустріли діти. З вітальним словом до громади звернулась сільська голова Світлана Якимлюк. Вона вручила подарунки наймолодшим та найстаршим жителям села.

Щирими вітаннями та пишним короваєм, гостей зустріли діти.
Щирими вітаннями та пишним короваєм, гостей зустріли діти.

З вітальним словом до громади звернулась сільська голова Світлана Якимлюк.
З вітальним словом до громади звернулась сільська голова Світлана Якимлюк.

Своїми танцювальними та співучими талантами глядачів дивували учасники дитячого вокального ансамблю «Світанок». Справжнім сюрпризом став виступ наймолодших учасників концерту – ансамблю «Перлинка». Свої задушевні музичні композиції дарував жіночий вокальний колектив «Рудняночка». 

Соло на трубі та флейті порадували Михайло Войтичук та Олена Зінчук.

Бурхливими оплесками зал зустрічав гостей з села Навіз – Олену та Анну Ковбу. А на завершення концерту справжньою несподіванкою став неперевершений виступ гурту «Лучано».

Фінальним акордом дійства була святкова дискотека.
























 

Олена ЗІНЧУК

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
01 Серпня 2019, 22:19
Адамівна МОЛОДЕЦЬ !!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024