На капітальний ремонт будинку культури в Копачівці пішло понад 700 тисяч гривень

03 Липня 2019, 14:21
Звітує спеціалістка відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук 2446
Звітує спеціалістка відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук

Відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради.

Про це повідомляють на сайті ОТГ.

Під час засідання розглянули важливі для громади питання. Зокрема, заслухали та затвердили звіт про роботу закладів культури.

На території Копачівської сільської ради розташовано 15 закладів культури. З них – 3 сільські будинки культури та 6 клубів, Копачівська публічна бібліотека та 5 бібліотек філій.

«У 2018 році клубними установами здано платних послуг на суму 7,4 тисячі гривень. З бюджету сільської ради витрачено на придбання та ремонт музичної апаратури на суму 43 840 гривень. Проведено капітальний ремонт в приміщенні будинку культури села Копачівка на суму 706,7 тисяч гривень. На передплату періодичних видань в бібліотеки спрямовано 20,8 тисяч гривень. Працівники закладів культури Копачіської ОТГ активно працюють. В громаді відзначають державні та релігійні свята, пам’ятні дати. Усі заходи супроводжують концерти, урочисті збори, конкурси та вечори пам’яті», – повідомила спеціалістка відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук.

В рамках засідання сесії сільської ради затвердили план роботи Копачівської сільської ради на ІІ півріччя 2019 року та розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначення вартості будівництва, реконструкції або капітального ремонту об’єктів, що здійснюватиметься із залученням бюджетних коштів у 2019 році.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024