Округ № 20 має перших кандидатів у депутати

18 Червня 2019, 14:17
4285

У виборчому окрузі № 20, до якого входить місто Горохів, Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський та Турійський райони, зареєстрували кандидаткою у народні депутати голову Княгининівської сільської ради Олену Твердохліб (самовисування).

Відповідне рішення прийняла Центральна виборча комісія 17 червня 2019 р.

Цікаво, що напередодні жінка вийшла з партії «УКРОП».

Довідково: Твердохліб Олена Олегівна народилася 17 серпня 1972, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, голова Княгининівської сільської ради, проживає у селі Княгининок Луцького району, судимість відсутня, самовисування.

Першим зареєстрованим кандидатом в одномандатному виборчому окрузі №20 свтав Сергій Мартиняк. Рішення про реєстрацію Центральна виборча комісія прийняла 14 червня.

Довідково: Мартиняк Сергій Васильович народився 4 березня 1971 р. в м. Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає у селі Гаразджа Луцького району Волинської області, судимість відсутня, самовисування.

Коментарі
18 Червня 2019, 18:08
А що Твердохліб по Луцьку не може балотуватись.Чи боїться що Палиця поголові надає?
23 Червня 2019, 17:42
Цей кандидат робить помилку.Мартиняк ,Твердохліб - самовисуванці.Щось тут не так.Олена як людина хороша, але попри іі успіх у Княгинівській громаді,. бути депутатом ВР здаеться маловато сил щоб перемогти.У Мартиняка набагато більше шансів бути ще раз обраним до ВР.Все що Олена зможе зробити у виборчій компаніі,це відібрати голоси у конкурентів Мартиняка по окрузі,інакше б вона висувалася кандидатом від &amp;quot;Слуги Народу&amp;quot;, а там поки що іі непобачили,тобто вона <br/>схоже висуваеться як технічний кандидат,дуже хотілося б щоб це було не так.Насправді хотілося б ,щоб у парламент проходили саме такі як Олена і схожі до неі люди.Ще дуже б нехотілося,щоб вона не втратила свій рейтинг ,тобто не сталося б так &amp;quot; що високо взлетіла,та низько упала&amp;quot; .Удачі тобі Олено.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024