У Рожищенському районі перевірили якість асфальтобетонного покриття

30 Травня 2019, 16:19
3230

Дощова погода дещо сповільнила темпи виконання ремонтних робіт на автодорозі державного значення М-19 Доманово (на місто Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на місто Бухарест).

Щоб не втрачати жодного погожого дня працівники підрядного підприємства ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» працювали й у вихідні. Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На ділянці КременецьКопачівка (кілометрів 125+000 – кілометрів 132+600) завершений останній етап робіт з ремонту дорожнього одягу – влаштований верхній шар дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА) товщиною 5 сантиментрів. На цій ділянці траси, протяжністю 7,6 кілометрів, уклали 9 440 тон щебенево-мастикового асфальтобетону. Попереду роботи з організації дорожнього руху та благоустрою.

Якість виконаних робіт на цьому об’єкті поточного середнього ремонту перевірили відповідальні працівники відділу якості, технічного контролю та нових технологій і лабораторії з контролю якості виробництва Служби автомобільних доріг у Волинській області спільно з представниками державного дідприємства «Дорожній контроль якості».

Вони здійснили контроль рівності шарів дорожнього одягу та відбір зразків дорожнього покриття у вигляді кернів для їх подальшого випробування. Також перевірили і якість виконаних робіт на відремонтованих мостах автодороги М-19 у селі Кременець та поблизу села Козин, зокрема, провели випробування бетону на міцність.

Позитивні висновки за результатами перевірки, яку виконала ця служба контролю якості, є підставою для оплати виконаних на об’єкті робіт.



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024