Копачівка: школярі склали велетенську писанку з LEGO

17 Квітня 2019, 13:25
4677

Для школярів із села Копачівка підготували тематичний урок на тему Великодня і писанок.

Про це Район.Рожище повідомляє вчителька місцевої школи.

«Багатющий скарб звичаїв нашого народу ми отримали в спадок і мусимо зберегти його та, нічого не втративши, передати нашим дітям, щоб не перервався зв'язок поколінь, щоб зберегти генетичну пам'ять нашого народу», – пише жінка.

Вчителька нової української школи із села Копачівка Світлана Левчук приділяє цьому велику увагу, адже звичаї навчають, та об'єднують у єдине ціле, а спільні обряди роблять із класу колектив. 

Зараз діти з нетерпінням чекають головного християнського свята – Великодня і хочуть якнайбільше про нього дізнатись. Від бібліотекарки Валентини Герасимяк вони почули розповідь про історію і традиції святкування Великодня. Вчителька підготувала цікаву презентацію про писанки та їх таємничу символіку. А потім кожен розмалював невеличкий фрагмент, з якого склалося чудове великоднє писанкове дерево.

«Дітям настільки сподобалось таке заняття, що під час ранкової зустрічі вони склали велетенську писанку з LEGO «Шість цеглинок». Дуже приємно, що досягнення першокласників нової української школи оцінили гості з гуманітарного відділу Копачівської ОТГ. Було пізнавально, цікаво, весело і головне – дружно! Наш перший клас бажає всім гарного свята!» – йдеться в повідомленні.







Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
17 Квітня 2019, 23:31
МОЛОДЦІ!!!!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024