У Рожищі прибиратимуть територію у центрі міста

09 Квітня 2019, 15:31
3764

Під час чергової сесії Рожищенської міської ради депутати розглянули запит обранця громади Юрія Бенещука.

Чоловік просив сприяння у прибиранні й упорядкуванні території поблизу будівлі суду і будинку № 22 на вулиці Незалежності.

Вирішили, що міська рада надасть відповідний транспорт і працівника з бензопилою, аби можна було розчистити територію.

«Я бачу, що люди, які там живуть, вже трохи прибрали, позбирали сміття. Тепер чекаємо допомоги з міської ради», – каже у коментарі Район.Рожище депутат міськради Юрій Бенещук.

Облагородження території запланували на суботу, 13 квітня. Тож охочі мешканці прилеглих будівель й працівники установ можуть долучитися і допомогти.








Коментарі
09 Квітня 2019, 19:14
Ну звичайно, пан депутат, який, до речі, за дивним збігом обставин проживає саме у будинку по Незалежності, 22, замість того, щоб прибрати цю територію самостійно та ще й організувати місцевих мешканців, тобто своїх сусідів, звернувся по допомогу до мерії. Як показово. Все як завжди у нас. Лише на державному рівні депутат за кошти бюджету дороги латає на окрузі, а потім це видає за свою заслугу. А на районному рівні все простіше - бачте який я Юрій Бенещук класний, добився, щоб нам коштом міськради територію прибрали. Ото-то я молодець. Отож гадимо далі дорогі сусіди, наступного року я знову все порішаю, але тільки якщо мене оберете. Чи то може я, мешканець Вовняки, вам туди сміття понаносив та ще незаконних гаражів із заходом на територію каналу набудував?????? На фото все чітко видно. Капітальна споруда побудована прямісінько у руслі каналу. Куди тільки дивиться Орлов та той еколог районний????????
09 Квітня 2019, 20:16
Дивиться районний еколог, як сорока в мерзлий фуй. Бо має стільки повноважень щоб вирішити питання, як мишаче гівно в крупах.
09 Квітня 2019, 20:53
А для чого було збирати виконком ,на “День довкілля” розподіляти території для прибирання,якщо хитрозроблений Бенещук і його співмешканці не поприбирали біля свого будинку.
09 Квітня 2019, 21:44
Значить біля всіх будинків прибирати за допомогою міської ради
10 Квітня 2019, 01:32
Ще нехай прийдуть поприбирають на Кубанях, там же будуть відпочивати пів Рожищ , а мешканці будинку вул. Незалежності 22, самі вийдуть на суботник, і поприбирають біля свого будинку. Адже в будинку проживає багато людей, і це вони насмітили, якщо вийде 20 -25 людей, то можна зробити порядок
10 Квітня 2019, 14:49
Ви не помічали?... якщо люди хочуть зробити щось хороше, то завжди знайдеться «Чмо» яке все обсере. <br/>Територія 22 будинку Вже прибрана давно мешканцями будинку без сторонньої допомоги (прийдіть і подивіться), а мова йде про прибирання канави до якої прилягають багато будинків з Незалежності, Кондратюка, Грушевського. А допомога міської ради це надання авто для вивезення сміття і працівника для зрізання гілок старих дерев міста (на зрізання яких прості громадяни не мають права). А автору першого коменту рекомендую підлікуватися.
10 Квітня 2019, 17:34
Дякую за пораду, але я дякувати Богу здоровий, навідміну від вас. Раз депутат так піклується про очищення канави і просить машину та працівника для зрізання гілок, то ЗАОДНО ХАЙ ЩЕ ПОПРОСИТЬ ЯКУСЬ СЕРЙОЗНІШУ ТЕХНІКУ ДЛЯ ЗНЕСЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ ЗАБУДОВИ ЦІЄЇ САМОЇ КАНАВИ. Бо як видно з фото господарі у цієї канави все ж є. До речі також на фото видно наскільки &quot;якісне&quot; прибирання зробили жителі будинку. І знову суто рожищенський парадокс - на зрізання гілок громадяни права не мають. Ясно, згідний, все за законом. А на несанкціоновану капітальну забудову виходить ці ж самі законослухняні громадяни право мають? Он як! І ще, у вашому 22 будинку в центрі подвір'я стоїть халупа, ой вибачте, бесідка у якій вибачте на слові круглий рік так нас...рано, що аж гидко. Сморід від неї на все подвір'я. Ось де хай депутат застососує свої повноваження.......
11 Квітня 2019, 03:57
Дибіл у тебе застаріла інформація на рахунок бесібки,її вже два роки не має,а подвіря 22 будинк завжди чисте і охайне.Жаба ти непотрібна.
11 Квітня 2019, 13:33
Ти хто? Слабо представитись?
11 Квітня 2019, 17:36
Ні не слабо. Моє прізвище Гаврук. А хто ти, раз вже на те пішло???
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024