«Фоткай так, щоб Петю було видно»:  як Президент у Рожищі зустрівся з громадою

16 Січня 2019, 13:48
Петро Порошенко робить селфі з рожищанами на згадку 7695
Петро Порошенко робить селфі з рожищанами на згадку

Президент України Петро Порошенко приїхав у гості до рожищан. Чекали на нього 15 січня на 15:00, а прибув він аж під вечір.

Чимало люду зібралося перед входом до районного дому «Просвіта», аби побачити, послухати та просто зробити селфі з Гарантом Україн.

Охочих зустрітися з Президентом України було так багато, що всі навіть не помістилися у величезний зал «Просвіти». Ще чимала частина рожищан стояла на подвір’ї районного дому.





Петро Порошенко вирішив не оминати увагою тих, хто мерзнув на вулиці, і виступив з перед ними, розповів про Томос, про те, що вдалося досягти за чотири роки та про перспективи.

Поки Глава держави виступав на вулиці банда хлопців намагалася сфотографуватися на його фоні.

«Фоткай так, щоб Пєтю було видно», – вигукував один із них.

Та так і не змогли нормально налаштувати камеру, адже Порошенка на фото засвічував екран біля входу в «Просвіту», з якого мовили про Томос і Православну українську церкву.






Читайте також: «Пільгових кредитів не існує», – Порошенко у Рожищі говорив про фермерський бізнес

А хтось під час виступу Гаранта намагався довго знайти собі місце в натовпі, аби його було добре видно.

«Йди сюди, де я стою, тут добре вже видно», – сказала жінка комусь у трубку телефону.

Більшість рожищан намагалася пропхатися якомога ближче до Президента, аби крупним планом відзняти на камеру його виступ.

«А зробити селфі?» – вигукнув в кінці промови Президента один із тієї компанії місцевих, що намагалися таки сфоткатися з Петром Порошенком.

«Гарна ідея», – зазначив Гарант і почав загрібати присутніх для селфі. Після спалахів фотокамера пішов до людей, які чекали вже його всередині районного дому «Просвіта», де не було вільних місць навіть на балконі.





«Слава Україні! Христос народився!», – привітався з присутніми в залі Петро Порошенко, завів гімн, який підтримали у залі і уже дещо втомлено (втретє за день!) почав звітувати про об’єднану церкву України, Томос, дороги, нову українську школу, відкриття інклюзивно-ресурсних центрів в Україні та інші реформи, що відбувалися упродовж останніх п’ятироків.

«Від того часу, як моя Марина почала займатися цим питанням, я лягаю і встаю з думками про інклюзію», – усміхнувшись мовив Президент.

І пустив «жабку сміху» у залі від перших рядів до останніх.







Трохи скоротивши свій виступ, Президент України відповів на запитання рожищан і додав, що в нього є людина-протокол, яка постійно нагадує Гаранту про час. І ось він знову прийшов нагадати, що час «піджимає».

«Йди геть, ми ще не закінчили. Ще селфі зі всіма на згадку»», – скомандував Петро Порошенко.

«Ну що ж, давайте зробимо з всіма вами селфі на згадку», і люди в залі, наче мурахи, почали наближатися все ближче до Президента, аби зробити фото.

«Міша, всі влізли?», – мовив Президент до свого фотографа.

«Всі!», – відповів той.

«Головне, щоб мене було видно», – зауважила жінка, яка стояла поруч із Петром Порошенком, якого ще довго не відпускали охочі мати фотографію з Першою особою, яких у Рожищі ще не було.







Анна МАНЮХІНА

Коментарі
16 Січня 2019, 16:14
Як мило написано, аж сльоза навернулася, прямо, як оцей голос з радянського екрану, що так само мило розповідав про досягнення радянських пекарів, будівельників, слюсарів і так далі))) а тепер люди очніться з гіпнозу і згадайте, що скоро 20 число і треба буде нести в термінал 2000 і платити за газ, а то й більше))
16 Січня 2019, 16:40
А що думаєш як що прийде хтось інший то ти будеш нести в термінал 200 грн??? Аби не більше!!!!
16 Січня 2019, 16:42
Бюджетники як буди так і залишились підневільними людьми
16 Січня 2019, 16:53
Вчителі потім дивуються що них діти не поважають) так вас ніхто не поважає, ви для влади були і є тими хто немає своєї думки, і ким затикають всі дирки. Не забудьте коли будете рахувати голоси порахувати них правильно так як Петро вам говорить...
16 Січня 2019, 17:25
Президент дуже хороший розумний , хорошу веде зовнішню політику. багато зробленого для країни .Буду за нього голосувати Тільки тут його підводять його ж ставленики - Інки, Таньки Жанки Лільки, які не ладять з людьми мають іх нізащо , конфліктують, звільняють, не цінять людей , а самі не є взірцем державного службовця, аморальнімстю ганьблять його статус .
16 Січня 2019, 17:25
таке враження що президент приїхав зробити фотографії з рожищанами
16 Січня 2019, 17:27
так наша освіта це перші* зрітєлі* на всіх міроприємствах як же без них...
16 Січня 2019, 17:33
Судячи з ваших коментарів "шановні вчителі" то вас до дітей допускати не можна...
16 Січня 2019, 18:56
Якщо сьогодні виділяти такі кошти на освіту,які сьогодні виділяються, а це на 2019 рік майже 70 млдр гривень той не секрет як і хто буде рахувати голоси.І всім буде байдуже що буде потім,де і яку економіку якоі ракіни наші діти з освітою і дипломами здобутими в Украіні за кошти платників податків будуть розвивати.Щось не складаеться.Звичайно що гарно розвинена краіна-,це розумні люди,В основу розвутку краіни необхідно приділяти увагу розвитку ЕКОНОМІКИ тоді і освіта буде актуальна.А в нас реформа освіти-найголовніша в краіні.Якось ось так.Так кого і для чого вчимо?І приклад.В минулому люди маючи освіту 3-4 класи могли і успішно керувати великими сільгосп-підприемствами-міліонерами,(колгоспами) розвиваючи економіку держави.
16 Січня 2019, 19:05
Ніколи нікому не вгодиш, але Президента треба поважати. А причому тут взагалі вчителі, вони що не люди? Майте совість, люди!!!!
16 Січня 2019, 19:13
В НАШІЙ краіні УКРАІНА Всі ЛЮДИ.Розуміете ВСІіііі.
16 Січня 2019, 19:28
Ви свого часу поважали Яника?
16 Січня 2019, 21:42
О, і Парасочка на місці, біля президента)))) Скрізь встигає баба!!!! Молодець!!!!
16 Січня 2019, 21:53
Президент у Рожищі-історична подія!!!! хоч гавкайте,недруги,хоч не гавкайте ,але факт залишається ФАКТОМ!!!!!!<br/>образливо .що 70 % в залі -це колишні комуністи і &quot;яники&quot; сиділи у залі ..а справжні патріоти мерзли на вулиці...
16 Січня 2019, 22:07
Рожищани вітаю Вас з історичою подіею. Добра Вам, гордітесь цим.
16 Січня 2019, 22:37
Усе зроблено за найгіршими совковськими зразками: звезли, зігнали , відзвітували, що усе пройшло на &quot;5&quot;. Тепер чиновники районного і нижче масштабу будуть онукам і правнукам з гордістю розказувати, як стояв (стояла) поруч з самим президентом. Сподіваюсь, онуки будуть розумнішими і матимуть власну гідність і запитають вбогих дідусів і бабусь, а чого ж президент, поруч з яким ви стояли, хвалився вам лише про томос, до отримання якого він особисто має досить сумнівне відношення, і нічого не сказав про масове збідніння населення, про пенсії, які менше 100 доларів в місяць, і слова не сказав про свою економічну програму, про те, що він насправді зробив для боротьби з корупцією, яка душить Україну, про те, яким чином йому за президентську каденцію вдалося наростити свої статки в (увага) 32 рази.<br/>З сумом хочу додати, що президенти в усьому світі, навіть в розвинутих демократичних європах і америках не роблять нічого, просто просиджують каденцію. Порох в разі обрання робити дві роботи, яку він успішно робив до нині: крастиме і далі очолюватиме українську корупцію. Пишайтеся, совки, що вам дозволили постояти поруч з найбільшим злодієм України і главою корупції, яка просочила усе життя держави!
16 Січня 2019, 23:01
Треба вже гудбай зробити і Гайворонській. А то позорять Президента разом і з подругами.
16 Січня 2019, 23:17
Порошенко пішов в народ і не прогадав.<br/>Харизматичний,позитивний,впевнений в собі чоловік,який,може,хотів більше зробити для Украіни,але не все вийшло ідеально!<br/>Змінила думку про нього на краще.
16 Січня 2019, 23:41
Ти помилилась, дорогенька, бо якщо ти змінила думку про Пороха, то це означає, що в тебе її не було, бо в тебе відсутнє те місце, де думки народжуються. Ти краще заглянь в свою кишеню і порахуй свої доходи, запитай про це своїх родичів, друзів і знайомих, і вони тобі все пояснять.
16 Січня 2019, 23:44
Думаю як заберуть твою субсидію по іншому заспіваєш)
17 Січня 2019, 00:11
Ото вже радості...<br/>Як на мене звичайна подія.А люди купилися на фото,навіть не треба гречки..... освітяни ще й до того ж.
17 Січня 2019, 00:13
По- перше,субсидією не користуюсь.По- друге,хамства не переношу.<br/>По- третє,маю свою думку і ви не плюйтеся жовчю.<br/>Мені,здається,що якби вам дали президента найкращого,ви б знайшли за що його обпаплюжити.<br/>Я так розумію,що компетентності у вас мало,як в політиці,так і в економіці краіни,просто хочеться показати якусь свою значимість.
17 Січня 2019, 00:44
Заспокойтеся, ми здатні оцінити президента, який дбає про державу і про народ. Ми також здатні по-справжньому оцінити президента, який дбає лише про свої статки, які збільшилися за час його каденції аж в 32 рази, коли народ збіднів в рази. Ми здатні оцінити розвиток корупції в країні, з якою ніхто не бореться, бо її очолює сам президент. Ми здатні оцінити передвиборчу програму президента, де ні слова про економіку, про доходи людей, про вихід з економічної кризи. Але при цьому цинічно експлуатується тема томосу, в отриманні якого президенту належить далеко не найголовніша роль. Бо якби не позиція США, вселенського патріарха, президента Туреччини, то томоса ми б не бачили.
17 Січня 2019, 01:15
Жабка сміху не допомогла-всі сидять сонні чи під гіпнозом??
17 Січня 2019, 01:36
Шановні вчителі, якщо у Вас все так прекрасно в Вашій сфері, немає проблем- якого біса, Ви дерете з Нас - батьків , гроші на ремонти, швабри, крейду, папір???? Значить, Ви обкрадаєте Нас і подаєте достойний приклад підростаючому поколінню!!! І не треба казати- до чого тут Президент? Він призначає міністрів і Гарант Конституції.. якщо у Вас все чудово, то пора Вам ці ремонти тягнути самим! Будьте здорові..
17 Січня 2019, 04:17
Санта і його помічникі;)
17 Січня 2019, 10:40
Зато баклажанів Топільненського добре видно на фото
17 Січня 2019, 16:40
Ганьба такому президенту який їздить з простягнутою рукою по всьому світу і випрошує милостиню,яку потім з такими ж злодіями як і сам розкрадуть по офшорах....Чому з цих зігнаних як стадо бюджетників не запитав у президента - чому під час війни він торгує з агресором своїми солодощами,в той же час волаючи про санкції проти Росії?Чому в країні не проведено жодної реформи,не посадили в тюрму жодного корупціонера,хабарника?Чому в нас самий бідніший народ у Європі,чому люди,особливо молодь масово втікають за кордон?Чому ніяк не зупиниться громадянська війна?Багато питань,тільки немає і не буде відповіді,бо головне для царя знову прийти до влади і дальше продовжувати грабувати свій власний народ.Порохоботам хочеться сказати одне - коли ви вже встанете з колін нарешті,майте хоч власну гідність.Народ України заслуговує на кращу долю.
17 Січня 2019, 19:21
Шановні, майте совість і гідність, врешті- решт! Ми самі його обрали у важкий для країни час! І це, по суті, гідний президент разом з першою Леді, розумний президент, на відміну від «папєрєдніків». Але керувати країною йому довелось у самий складніший час для країни, тому нам потрібно в першу чергу, якщо не підтримувати, то хоча б не паплюжити його. Тому що Порошенко зробив те, що не зробив жоден з наших президентів: в нас є Церква, своя, Єдина!!! Ніхто до нього не підіймав цього питання! А тепер маємо КАНОНІЧНУ ЄДИНУ УКРАЇНСЬКУ ЦЕРКВУ! В нас відроджується армія, не було таких зарплат у військовопосадовців раніше, а зараз- достойні, ідіть, служіть! Він відроджує наш скарб знівечений- нашу мову, адже вона у нас теж страждає від впливу русифікації. Вчителі тепер наші теж не повинні нарікати і плакати, немалі у них зарплати. Ну а відносно війни... з такою сильною країною, як Росія, ми ще й так молодці, що тримаємся... і жоден з інших на цій посаді цю війну так швидко не зупинить...<br/>А те, що пан президент приїхав до Рожищ, неочікувано і, дійсно, вражаюче, що саме наше невеличке Рожище було обране високопосадовцем для візиту! <br/>І ще питання для громади: як налаштовані жителі міста Рожище про перехід Михайлівської церкви до Єдиної церкви? Чи є якісь позитивні зрушення? На мою думку, питання на часі...
17 Січня 2019, 23:48
А Топільнянський голова так пхав себе в селфі аж застряг в позі &quot;&quot; ну як без мене&quot; і все таки виперся перед своїм колегою .... Знав би бідний Президент як ти &quot;чудовий керівник а яка добра людина&quot; то прям перед себе поставив би......
18 Січня 2019, 20:28
Ти або примітивний порохобот, або тупий телепень. Достатньо прочитати попередні коменти, щоб зрозуміти, чого не треба голосувати за Пороха. Якщо ти ще не зрозумів, то прочитай в інтернеті, як голосували вночі за бюджет держави на цей рік, як обкрадають кожного з нас, і тебе в тому числі, нахабно, цинічно на мільярди доларів. Це тобі не слова Пороха про томос, а реальні справи, як їх робить Порох зі своєю командою у Верховній Раді. А ти побачив Пороха в Рожищах і почав пісяти кипятком прямо на асфальт від радості. От на таких лохів, як ти, і розраховує головний корупціонер країни, щоб далі розводити таких, як ти, пустими словами про його заслуги в отриманні томосу.
19 Січня 2019, 01:09
нє то Шилик так поправився і заняв половину фото
19 Січня 2019, 22:06
Шановні рожищани, за що ж ви так ненавидите вчителів? Хто ж вас вивчив? Хто вчить ваших дітей? Витягніть, будь ласка, скалку з ока - побачте хороше! &quot;Полюбіть ближнього свого, як себе самого&quot;. Дякую
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024