«Довго лупилися», –  власник «Джазу» про бійку біля бару

05 Грудня 2018, 13:36
фото ілюстративне 7128
фото ілюстративне

Власник рожищенського бару «Джаз» розповів подробиці бійки, котра відбулась біля закладу.

Про це повідомляє інтернет-видання «Волинь24».

Власник бару «Джаз» Ніямаддін Джафаров розповів, що бились довго.

«Всередині почали битися, я їх вигнав на вулицю. Довго лупилися. Цілий натовп був, хто з ким бився не зрозуміло», – розповів він.

Зі слів господаря бару, дівчата перші викликали поліцію.

«Я хотів подивитися камери спостереження, але хтось підняв їх угору, щоб нічого не було видно», – зазначив чоловік.

Молодь з натовпу – нечасті клієнти. Ніямаддін Джафаров запевняє, що вони прийшли потанцювати, перебрали з алкоголем і побилися.

Нагадаємо, що у суботу, 1 грудня,у Рожищі, біля бару «Джаз» трапилась бійка.

Поліція прокоментувала масову бійку, яка трапилась біля бару «Джаз». Правоохоронцям вдалось встановити частину учасників бійки.

Коментарі
05 Грудня 2018, 15:38
"Я їх вигнав на вулицю битись... хотів подивитися камери відеоспостереження"- а поліцію дівчата викликали, бо ж власник закладу не додумався
05 Грудня 2018, 16:04
Я вибачаюсь!<br/>А чому ніхто не вказує о котрій приблизно годині відбулася вище згадана подія?<br/>І де в той час була вельми шановна поліція або громадська оборона?<br/>І ще одне, то після котрої все таки години заборонено продавати алконапої?<br/>Дякую!
05 Грудня 2018, 16:15
От ви мені скажіть: де таке видано, щоб якесь невідомо звідки приїждже чмо влаштувало конкретний гадюшник у самому центрі міста, споювало нашу молодь, плювати хотіло на всі закони держави, яка його приютила, і при цьому себе нормально так почувало? Де таке видано, ви мені скажіть? Та ми виходить себе вже геть не поважаємо, якщо дозволяємо у себе під носом такий бедлам. Я б подивився якби хтось із вас так вів бізнес у будь-якій сусідній, навіть і дружній державі. Де б ви були? Правильно, як мінімум у тюрмі. А у нас виходить можна все. Якщо працівники у нашого підприємця не оформлені, то йому штрафи виписують по більше як 100 тисяч за одного, - хоч працюй, хо закривайся. А тут виявляється для якоїсь ліміти зальотної все можна - і люди нелегально роблять, і через касовий алкоголь і сігарєти не пробиваються, і податки не платяться, і взагалі, виявляється, можна без будь-яких дозволів працювати майже круглі сутки. А тепер ще й б'ються наші діти там. І ніхто ні на що зважає. Ото то ми гостинна держава. Чи це може тільки в наших Рожищах таке може бути? А ПРАВДА, ЯК ЗАВЖДИ, МАБУТЬ ДУЖЕ ПРОСТА - ВСІ ПРО ВСЕ ЗНАЮТЬ, АЛЕ ХТОСЬ ЦЕ КОНКРЕТНО КРИШУЄ!!!!
05 Грудня 2018, 16:20
Добре що не було ні мусарьонишів ні варти порядку, бо коли йде хороший замєс, то і ним по рильніках би пройшлись, можливо навіть ногами. А бабаю-басурману вообще пофіг, йому дєньги нужни.
05 Грудня 2018, 16:32
Бабай-басурман знає табличку ділення. А якщо навіть деякі коментарі видаляють, значить на підсосі у чурки і журналісти, тільки не признаються.
05 Грудня 2018, 16:36
А Самооборона в нас була активна лише тоді, коли треба було керівника переобрати. Мовляв старий Ткаченко нічого не робить, а ми така нова грізна і дієва сила вмить наведемо порядок у місті. І де ж вони тепер. Де Войтюк супер-пупер мен і його компанія? То влітку була масова бійка під Люксом, то зараз біля Джазу. Хоча ці бійки та розбірки там регулярно - просто не про всі стає відомо громадськості, так як не завжди поліцію викликають. А ще вони вміють воювати з жінками - тобто вчительками, які посміли на заправці алкоголь вночі купити, хоча вони нікого не зачіпали. Пригадуєте? Або так званих браконьєрів ловити. А як же інакше - ці браконьєри вони ж як не як конкуренти для окремих членів Самооборони. Ви не думайте рожищани про все знають. А ще чомусь абсолютно не чути і не видно коментарів однієї особи, що свого часу була дуже стурбована станом безпеки у місті. Пригадуєте? І вся ця її стурбованість закінчилася відразу після обрання її заступником голови Самооборони. Пані, Ірино, агов!!!! Де ви???? Не чути було &quot;шановних&quot; активістів і тоді, коли один п'яний вдризг водіяка протаранив будинок на Мостовій. Всі знали, хто насправді був за кермом, і активісти в тому числі, але чомусь тихенько промовчали. Якоюсь невидимою стала ця Самооборона і поле діяльності її таке саме невидиме. Складаєтьтся враження, що скоро нам треба буде створювати нову Самооборону для оборони від існуючої Самооборони. Даруйте за каламбур. Слава Україні!!!
05 Грудня 2018, 16:46
Навіщо ви прикріпили не правдиве фото ??? Вам мабуть тільки аби написати статтю. https://www.youtube.com/watch?v=PBrzifnonyU ВІДЕО бійки з фото!!!
05 Грудня 2018, 17:17
Ще про ВБИВСТВО біля кафе &quot;Венеція&quot;. Добре, що журналісти нагадали ,а то б так само &quot;проглотнули&quot;. <br/>В ста метрах від міліції. І де ж була варта порядку?
05 Грудня 2018, 18:13
До тих всяких майданів всі ті активісти задроченими телепнями були а тепер стали важливими людьми. Принаймі вони так про себе думають.
05 Грудня 2018, 18:46
Шо да то да. Там з них тільки пару окремих депутатів райради візьми, то просто обхохочешся з тих &quot;інтелектуалів&quot;. Якщо ці депутати і є наша так звана еліта, то мені соромно і за нас рожищан, і за всю державу....
05 Грудня 2018, 19:05
Я навіть готов заплатити ,аби взнати правду про вбивство біля &quot;Венеції&quot;
05 Грудня 2018, 21:56
Да ще бар Квадрат Зразу хай проведуть слидство, яки розводять людей беруть за вхид кошти 40гр то 50гр що входить в суму входу. Та чи официйно вси працюють. И хто кришуэ Басалик О. ПРОКУРОР чи Судя Сiлiч
06 Грудня 2018, 00:38
Дзвониш в поліцію кажуть розбирайся з міською радою,міська рада відправляє тебе назад до поліціі.....проcто каламбур....
06 Грудня 2018, 03:18
3найди в інтернеті гарячу лінію уряду Гройсмана і розкажи що своїми діями рожищенські чиновники і поліція САБОТУЮТЬ РОБОТУ УРЯДУ ВОЛОДИМИРА ГРОЙСМАНА ПО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ ЯК ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ДЕРЖАВИ І ДЕСТАБІЛІЗУЮТЬ ПЕРЕДВИБОРНУ СИТУАЦІЮ В УКРАЇНІ.
06 Грудня 2018, 03:40
Запишись на прийом до губернатора Волинської області Олександра Савченка, поїдь на прийом і розкажи, як владні структури Рожищ підривають роботу Президента Петра Порошенка в нелегкий для України час.
10 Грудня 2018, 18:30
А в нас не мае кому до арміі іти?Розібратись органам і повістки в руки,нехай свою вправність там показують.Зрозумійте правильно маеться на увазі армія ,а не війна.Там точно навчать бути стриманішими і силу дурну приміняти. тільки там де потрібно.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024