Рожищани привезли «бронзу» із фестивалю класичної гітари

19 Листопада 2018, 09:00
2200

Колектив із Рожища  здобув ІІІ місце у номінації «Гітарний ансамбль» на відкритому фестивалі класичної гітари GuitArtManevychi.

17-18 листопада 2018 року гостинна Маневицька земля приймала у себе талановитих юних музикантів на І Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі класичної гітари GuitArtManevychi, — пишуть на сторінці Рожищенського будинку дитячої творчості у мережі Facebook.

Виконавську майстерність конкурсантів з Волинської, Львівської, Чернігівської , Одеської областей, міст Київ, Львів, Рівне та Купішкіс (Литва) оцінювало високопрофесійне журі. 

Два різножанрові твори на конкурсі представив ансамбль гітаристів «Ad libitum» з Рожищенський будинок дитячої творчості під керівництвом Ірини Сіробаби . Цей колектив давно відомий не лише у місті Рожище, а й далеко за його межами, своїми неповторними і харизматичними виступами на численних конкурсах і фестивалях мистецтв, звідки юні віртуози поверталися з дипломами та кубками. 

Не стала винятком і участь Романа Солов'я, Володимира Шпака, Сергія Якимука, Анастасії ЧухрайВіталія Герасимяка, Юрія Герасимяка та Лаури Каліаніді у GuitArt Manevychi.

 Колектив здобув ІІІ місце у номінації «Гітарний ансамбль».



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024