Стадіон у Рожищі обладнали технічним майданчиком

29 Жовтня 2018, 14:12
Оновлений стадіон у Рожищі 4291
Оновлений стадіон у Рожищі

У Рожищі стадіон на території дитячо-юнацької спортивної школи обладнали технічним майданчиком. Тепер там з’явився сектор для запасних гравців та офіційних представників.

Опікується модернізацією стадіону громадська організація «Футбольний клуб «Рожище», - повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

Реалізувати такий задум представникам ГО «Футбольний клуб «Рожище» допомогли небайдужі рожищани Володимир БезверхийАндрій Семенюк, брати Печохи

Заступник голови ГО «Футбольний клуб «Рожище», депутат Рожищенської міської ради Олександр Дулюк зазначив, що дуже важливо спонукати молодь більше відвідувати спортивну школу та дбати про здоров’я.

«Ми працюємо насамперед для юного покоління рожищан. Адже створивши комфортні умови для занять спортом, ми спонукатимемо молодь більше відвідувати спортивну школу, і тим самим дбати про здоров’я та змістовне дозвілля. Тим більше, що спорт дисциплінує, формує силу волі, прагнення розвиватися і йти вперед, а це відіграє значну роль у формуванні юної особистості. Також своєю діяльністю ми хочемо показати приклад того, що розвиток міста загалом та спорту зокрема, багато в чому залежить від самих жителів Рожища. Ми хочемо й далі залучати до допомоги меценатів а, головне – привернути увагу районної влади до проблем спортивної школи та стадіону, тим більше, що міська рада завжди йде нам на зустріч та допомагає», –  зауважив Олександр Дулюк. 

Сектор для запасних гравців
Сектор для запасних гравців

2
Технічний майданчик на стадіоні у Рожищі
Технічний майданчик на стадіоні у Рожищі

Ремонтні роботи на стадіоні у Рожищі
Ремонтні роботи на стадіоні у Рожищі

Технічний майданчик на стадіоні
Технічний майданчик на стадіоні

 

 

Коментарі
29 Жовтня 2018, 18:01
Спортивна школа дуже активно розвивається,але мені шкода ,що немає гуртка по навчанню Шахів та басейну.Батьки не всі мають змогу спровадити дітей в Луцьк кілька разів в тиждень,а.................. .Таланти в дітей дуже великі до цих секцій.Хто зна,можливо,призери з цих видів спорту вибороли б нашій спортивній школі Золото в Україні чи закордоном ....Ми вам керівники ДЮСШ дуже вдячні за вашу працю,тільки дуже просимо звернути увагу на те,що написано зверху.Дякую
29 Жовтня 2018, 18:10
Це добре, що є люди,меценати та влада, які дбають про дітей та молодь. Рожищани Вам дякують. Але хватить піаритись. Є діти, які мають велике бажання грати у футбол та розвиватись. І коли вони просились, щоб їм надали таку можливість займатись на стадіоні або в спортзалі школи то їм відмовили і недозволили. Єдина школа тільки погодилась надати таку можливість. Гарна стаття, фотографії але це тільки піар.
29 Жовтня 2018, 21:01
А коли штучне поле побудують
29 Жовтня 2018, 23:46
Ця стаття вже була і не треба її повторювати. Піар і не більше. <br/>Прикро.
30 Жовтня 2018, 00:27
Щось зробили,то є добре. Але стаття вже дійсно була і виглядає трохи смішно.Сам газон треба би пересіяти,бо то основне для футболу.Коли буде таке свято і стаття про це?
30 Жовтня 2018, 01:09
А що ти зробив, щоб газон пересіяли?
30 Жовтня 2018, 11:41
В Топільні наше поле рівніше і є трава.Можна грати там
30 Жовтня 2018, 15:46
новішого нічого нема?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024