Автобусного сполучення між Ківерцями і Рожищем поки не буде, – ОДА

25 Жовтня 2018, 10:00
Автобусного сполучення між Ківерцями і Рожищем поки не буде, – ОДА 4299
Автобусного сполучення між Ківерцями і Рожищем поки не буде, – ОДА

В ОДА відреагували на запит депутата облради щодо вирішення питання автобусного сполучення між містами Рожище та Ківерці.

Про це повідомляється на сайті Волинської ОДА.

У відповіді йдеться, що за заявою О.В. Хайчевського розірвали договір про організацію перевезень пасажирів за маршрутом №376 Луцьк-Ківерці (через Рожище), №442 Луцьк-Рожище. Перевізники відмовились їздити цим маршрутом через погану дорогу. 

Черговий конкурс на групи оборотних рейсів на міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування у зв’язку з відсутністю заяв перевізників-претендентів на участь по об’єкту № 285 Луцьк - Ківерці (через Рожище), № 221 Луцьк - Рожище не відбувся.

Коментарі
26 Жовтня 2018, 00:28
Нехай Котюк дорогу поремонтую разом з Музикою в Корінчуком.Нехай возить людей.
26 Жовтня 2018, 00:52
Я не ремонтую доріг, це не мій бізнес. Єдине, що я можу зробити, це придбати пального для Володі Паламаря і Саши Дулюка. А ви вже самі обирайте чим їхати, мотоциклом чи бусом мерс-спрінтер.
26 Жовтня 2018, 01:27
В до чого тут Котюк.? Це ж не тільки його машини їздять. Він навпаки всім допомагає. На футбол гроші дає.
26 Жовтня 2018, 02:23
Як діти мають добиратися в садок, школу як немає шкільного,на роботу чому нікого це не цікавить ?впускайте заміну ,нетреба багато щоб їздила перший рейс 08:00і останній 17:00 хватилоб .маршруток багато є а толку як завжди ноль.
26 Жовтня 2018, 02:58
Пропоную розробити схему маршрутів Рожище-Луцьк, Дубище-Луцьк через Рудню, Ольганівку, Ківерці, Дачне. Добитися ремонту дороги і пустити маршрутні автобуси в даному напрямку. <br/>Якщо буде хороше сполучення: розвиватимуться дані села (подібно до Копачівки), будуватимуться будинки (розвантажиться Рожище забудовниками). покращиться інфраструктура рожищенських сіл. Району &quot;Вовнянка&quot; не потрібно буде добиратися ногами до центру міста і навпаки- з центру. Сільські школярі (з Ольганівки, Рудні) матимуть змогу відвідувати гуртки (музична школа, БДТ), не будуть заручниками шкільного автобуса.<br/>Виграють всі. Але потрібно докласти зусиль, щоб поборити усякі бюрократичні перепони.
26 Жовтня 2018, 07:41
Ти з бодуна.Ще маршрут із заїздом у маневичі а тоді на рудню.А Котюк винний бо пісок возить.А владі всерівно.Гайворонська рулить.А діти освіта повинна забезпечити довезення
26 Жовтня 2018, 18:09
Спочатку дорогу відремонтують нехай, а з тих підприємців що возять пісок і так далі... нехай платять відповідний податок, тоді буде за що дорогу ремонтувати!!!
26 Жовтня 2018, 20:19
Шановні депутати зверніть також увагу,що жителі району лікарні взагалі вранці на 8 годину не можуть доїхати до центру Тай до райцентру кому було вигідно забирати маршрут у перевізника п Козака?Він їздив згідно графіка. Якщо ви дійсно хочете допомогти ,то посприяйте.Треба щось робити вже для людей не тільки словом,а й ділом чекаємо від вас здвигів .))))
27 Жовтня 2018, 02:29
Не можете відновити рей то нехай хоч аби вранці забирає людей з Ольганівки та Рудні маршрутка від рай лікарні тому що дуже багато людей іде вранці на роботу а зима на носі також діти до шкоди до садочка бо з Рудні шкільний автобус дітей старше 10 років не забирає а надалі хай влада вирішує цю проблему бо маючи автомобілі вони ніколи не визнають як добиратися до роботи зимою в мороз ногами або велосипедом 3-5 кілометрів а сільські діти також зимою відвідують музичну школу, БДТ , школу вундеркіндів .
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024