Де в Рожищенському районі не спішать облаштовувати медичну амбулаторію

19 Липня 2018, 11:40
Амбулаторія сімейної медицини 3073
Амбулаторія сімейної медицини

На Волині розкрили тендерні пропозиції на ремонт і реконструкцію приміщень під амбулаторії. Не подано жодної пропозиції для реконструкції приміщень під амбулаторію в селі Кременець, Рожищенського району.

Про це інформує Громадське. Волинь.

Процедура розкриття пропозицій  закупівлі NСВ-W-6.1.2 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 17 об’єктів (2 фаза)» відбулася 12 липня у приміщенні Волинської обласної державної адміністрації.  

Ремонт та реконструкцію приміщень під амбулаторії проводитимуть у рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту Світового банку і Міністерства охорони здоров’я України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Крім експертної комісії, на заході були присутні представники фірм-учасників, які виявили бажання реконструювати приміщення.

Журналістка Мая Голуб, яка спільно з Київською школою економіки здійснює моніторинг виконання субпроекту на Волині, обмінялася контактами з присутніми представниками компаній для швидкої комунікації у разі скарг чи порушень під час проведення тендерів.

Голова комісії  з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг субпроекту Сергій Кошарук зазначив, що було отримано п’ять тендерних пропозицій щодо реконструкції амбулаторій.

Консультант з управління групи субпроектом Ірина Халепа повідомила, що конверти розкриватимуть у порядку надходження.  Конверти із позначками «Відкликання», «Заміна», «Зміни» від учасників торгів не надходили.

Участь у тендері взяли  такі фірми: Приватне підприємство «Інтеренергоінвест» (м. Івано-Франківськ), ТОВ «Луцьккомунбуд»  (м. Луцьк), ТОВ «Житлобуд-2» (м. Луцьк), приватне підприємство «Форест-Україна» (м. Луцьк), об’єднання підприємств «ЦСТРІ «ЕНЕРГІЯ-І» ВОО ВОІ СОІУ та ТОВ «Волиньекобуд» (м. Луцьк).

На фейсбук-сторінці субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області»  зазначено, що не подано жодної пропозиції для реконструкції восьми об’єктів: Гірники Ратнівського району, Стара Вижівка, Маневичі, Кременець Рожищенскького району, Білин, Льотниче Володимир-Волинського району, Литовеж Іваничівського району та м.Нововолинськ.

Усі отримані пропозиції прийняли до розгляду. Розпочато етап оцінювання.

Довідково:

У Волинській області триває реалізація субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Журналістка Мая Голуб спільно з Київською школою економіки здійснюють моніторинг виконання субпроекту на Волині.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024