27 травня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

27 Травня 2018, 07:00
4152

Доброго ранку, читачі. 

На календарі неділя, 27 травня. Наповнюйте свій день позитивними емоціями вже зранку. Вчіться радіти дрібницям, бо вони нерідко вказують на щось значне в житті. Нехай ранкова кава буде смачною, а розмови до неї – щирими.

Вдалого вам дня та радісного свята!

У неділю, 27 травня 2018 року, День Святої Трійці (П’ятидесятниця) – одне з найбільших та найурочистіших православних свят. Народна назва – Зелені свята. В Україні відзначають професійне свято - День хіміка. А в райцентрі сьогодні святкують День народження міста Рожище.

ЧИТАЙТЕ: Рожище: відома програма святкування Дня містаАфіша найцікавіших подій: Що підготували для рожищан на День містаРожище: відомо, хто виступатиме на День містаРепер-доброволець Микола Габдулхаков вперше виступить на рожищенській сцені.

27 травня в історії: 1753 – завершене будівництво Андріївської церкви в Києві.

День ангела святкують: Леонтій, Максим, Микита, Петро, Сидір. Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православні християни згадують також у молитвах мученика Ісидора; святителя Леонтія, патріарха Єрусалимського.

Погода: Сьогодні очікується +16..+24 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: +18..+24 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 27 травня вшановується пам'ять святого мученика Ісидора. В давні часи цього дня очікували, як закінчення будь-яких холодів: «На Ісидора відійдуть усі сивери (холода)».

Але якщо день видавався все-таки холодним, то варто було очікувати такого ж літа: «На Сидора сиверко (північний вітер), і все літо таке». В день Ісидора прилітають ластівки, приносять тепло.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024