Що думають про 8 березня рожищенці: Жінки vs Чоловіки

08 Березня 2016, 22:50
1419

Напередодні Район.Рожище провів міні-опитування на тему «Чи варто святкувати 8 Березня?».

І хоча за вікном — весна, а навкруги тільки й чути про «совдепівське» святкування, думки громадян таки розділилися.

Наталія, 55 років, вважає що свято 8 Березня віджило своє: "Нащо святкувати комуністичне свято, якщо є День матері?" Її підтримала і колега Світлана, 52 роки. Жінки кажуть, що до свята не готуються та не відзначають, але якщо діти чи онуки прийдуть вітати – не відмовляються.

Подруги Зоя, 52 роки та Лариса 49 років, навпаки, вважають що 8 березня зайвим не буде. Це привід відпочити, поспілкуватися та отримати порцію уваги від чоловіків.

Компанія дівчат 27-29 років у складі двох Тетян, Зої та Катерини переконані, що 8 Березня – хороший привід отримати подарунки від своїх чоловіків.

А от 25-річна Анастасія сприймає його нейтрально. Каже, приємно отримувати подарунки, привітання та увагу, однак вважає що справжні чоловіки повинні дарувати радість щодня.

У чоловіків думки теж неоднозначні. Валерій, 32 роки, та Андрій, 33 роки вважають, що своїх половинок треба любити щодня, дарувати увагу та подарунки. А 8 Березня — то лише комерція, коли ціна на квіти та інші приємні речі «злітає» надто високо. З ними погоджується і 38-річний Микола, хоча, стверджує, привітати маму та дружину все ж таки не забуває, бо жінки старшого покоління і образитись можуть.

А що думаєте ви, наші дорогі читачі? ;)

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024