Рожищанам пропонують придбати ручні електроінструменти для професійного використання

06 Березня 2018, 09:30
5834

Ручний електроінструмент для професійного використання від інтернет-магазину «Трейд-плюс» - це якістьнадійність та гарантія!

Якщо ручний електроінструмент - ваш постійний супутник, ви добре розумієте, що означає якість і надійність. Несподівані несправності - це втрачений дорогоцінний час, затягнуті терміни, вічні форс-мажори, замість п'яти об'єктів готово тільки три. Якщо поруч магазин з хорошим асортиментом, питання можна вирішити швидко. Але в найближчому зазвичай пропонують дешевий, ні на що не придатний прилад. Особливо в невеликих населених пунктах.


Ми, натомість, пропонуємо запастися якісним, професійним, ручним електроінструментом в інтернет-магазині «Трейд-плюс».

У «Трейд-плюс» добре розуміють, що означає професійний електроінструмент

Вам порекомендують:

  • витривалі зразки, здатні відпрацювати робочу зміну сім днів в тиждень, - для професійних серій передбачені потужні зносостійкі двигуни;
  • ручний електроінструмент, який не боїться пилу і вміщений в удароміцний корпус;
  • агрегати, потужності яких вистачає для обробки твердих матеріалів - натурального каменю, армованого бетону;
  • інструмент, заточений під вузький круг завдань, але що виконує їх бездоганно - мультифункціональність виправдана в побутових лінійках, для професійного використання важлива максимальна продуктивність.


При цьому «Трейд-плюс» запропонує розумні ціни. Компанія безпосередньо співпрацює з перевіреними часом виробниками зі всього світу. У каталозі - величезний асортимент оригінальних товарів з офіційною гарантією. Це і популярні дрилі, болгарки, і вузькоспеціалізовані плиткорізи, фрезери, будівельні міксери і багато іншого.

Досвідчені продавці допоможуть знайти баланс вартості і характеристик, в залежності від ваших потреб.

Доставка ручного електроінструменту - по усій Україні

Майстер з будь-якого куточка України потребує надійного ручного електроінструменту. «Трейд-плюс» - магазин, який стане вашим кращим другом і помічником. Замовлення надсилається впродовж 1-2 робочих днів, навіть якщо зараз він знаходиться на складі партнера - менеджери безпосередньо працюють з базами цих постачальників.

Окрім відмінного ручного електроінструменту, в каталогах ви знайдете вичерпний перелік оснащення до нього. Відрізні і шліфувальні круги, свердла і біти, пилові полотна - знайдеться все і будь-якого розміру.

Постійним клієнтам надаються персональні знижки на ручний електроінструмент.

Коментарі
06 Березня 2018, 12:37
До чого ця публікація? Це ж не новина і не подія, щоб цим засмічувати інформаційний простір. Я розумію, що сайт повинен на себе заробляти, але ж не такими методами. Для цього є звичайні закладки для реклами. І кожен для себе вирішує читати це чи ні. А ви впарили відверту рекламу як публікацію про новину чи подію. Якось непрофесійно я вам скажу...
06 Березня 2018, 12:49
Згідна з попереднім коментарем шо небуть.....
06 Березня 2018, 12:52
Да ну? А в районці не така ж реклама? Але ні, там Котюк платить за цілу шпальту і себе рекламує. А ви ще за це гроші платите! От щоб журналісти не годувалися з барського плеча, то хай краще таку рекламу ставлять!
06 Березня 2018, 12:54
Чи може ти зарплату будеш платити? Але ж ні, ти не будеш, бо ти тільки все безкоштовно хочеш і читати, і коментувати, і обсирати.
06 Березня 2018, 14:53
Мій коментар, на відміну від ваших, жодних образ не містить. Я не вживав слів на зразок &quot;обсирати&quot; чи щось подібне. Тому й ви будьте добрі - проявіть елементарну терпимість. А тепер по суті. Я не вихваляв нашу районку, бо на мою думку, - це взагалі не газета як така, а так, друкований бюлетень родом із Радянського союзу часів редактора Бєлова. Бо редакція працює ще за тими старими шаблонами, жодного креативу, жодного прогресу. При цьому навіть і не намагається щось змінювати, бо навіщо ж - зарплату платять і не малу. А якби редакція була на повному &quot;госпрозрахунку&quot;, тобто жила виключно за кошти від реклами та продажу газети, тоді б усе швидко стало на свої місця. Газета збанкрутіла б після першого ж місяця роботи. А поки органи влади та місцевого самоврядування гарантовано закладають кошти на висвітлення своєї бурхливої діяльності на сторінках районки, то біди у редакції не буде, як і жодного прогресу. А щодо цієї рекламної статті на &quot;Район.Рожище&quot;, то повторюся, але їй точно не місце тут. ЇЇ слід розміщувати там, де й усю іншу рекламу. <br/>P.S. Уявляю, який зараз гвалт підніме редакція районки. Проте, шановні мої, все це про вас правда...
06 Березня 2018, 17:38
Підтримую Рожищанина....Тільки не треба так ганебно реагувати на справедливі зауваження...Майте хоч якусь культуру спілкування.Чомусь про резонанс який трапився у Рожищах коли побили на Цунамі журналістів &quot;Аверса&quot; чомусь тихенько промовчали.....Розумію,вам ще тут жити,тому й про бездіяльність поліції не пишете.Шкода.....
06 Березня 2018, 19:10
Ну, по перше, ситуація з &quot;Цунамі&quot; - це чистої води &quot;заказуха&quot;. І про це всі вже знають. Як знають і те, чиї інтереси нині обстоює ТРК &quot;Аверс&quot;. Тобто чітко видно, хто замовник цього так би мовити &quot;гучного розслідування&quot;. А &quot;Район.Рожище&quot; мовчить ще й з іншої причини, бо належить до місцевого &quot;медіахолдінгу&quot; &quot;Сім'я і дім&quot;, який попри вдавану журналістську солідарність є відверто недружнім щодо ТРК &quot;Аверс&quot;. Тобто банально висловлюючись: ну не дав хазяїн добро на висвітлення подій на &quot;Цунамі&quot;. Хоча новина ця дійсно &quot;гостра, скандальна&quot;, тобто з розряду тих, що дуже полюбляють ЗМІ. І основне подія відбулася не десь там, а в Рожищах. І не де небудь, а на найсучаснішому та одному із найбільших підприємств міста. <br/>P.S. &quot;Район.Рожище&quot; був ну просто зобов'язаний щось написати з цього приводу. Щось від себе. Надати можливість поглянути на проблему під іншим кутом зору. Наприклад, опублікувати ексклюзивний коментар про цю подію, наданий представниками &quot;Цунамі&quot;. Щоб громадськість знала та чула іншу сторону медалі, бо як кажуть у кожного своя правда.
06 Березня 2018, 20:17
Походу рожищанин - це місцевий, або навпаки.
06 Березня 2018, 21:19
ні,шановний, ти помиляєшся. я пишу час від часу, алe лишe під цим ніком.
06 Березня 2018, 22:53
Теж вважаю що такій рекламі тут не місце. Розумію що є власник сайту і він вирішує що і як робити. Але хай також він і знає думку читачів з цього приводу. Висловлюйтесь, та в пристойних межах!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024