Рожище: відбувся ярмарок професій

28 Листопада 2017, 11:10
4555

На базі навчально-виховного комплексу №4 м. Рожища відбувся традиційний профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста і району.

Захід організований за сприяння відділу освіти та молоді та Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, ‒ повідомляють у РЦЗ.

Допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості й переваги актуальних робітничих професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план, – така мета профорієнтаційного заходу під назвою «Ярмарок професій».

Для формування активної позиції на ринку, усвідомленого вибору професії заступник директора Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Стащук розповіла про формулу правильного вибору професії, найбільш затребуванні та перспективні професії в Україні. А це - трактористи, кухарі, швачки, водії та будівельники. Підсумовуючи Наталія Стащук зазначила, що яку б професію випускники не обрали, головне – бути професіоналом, висококваліфікованим працівником, тоді успіх гарантований.

Під час профорієнтаційного заходу майбутні абітурієнти спілкувалися із представниками навчальних закладів та студентами, отримали кваліфіковані відповіді на запитання. «Ярмарок професій» допоможе молоді зробити усвідомлений вибір професії з урахуванням побажань, можливостей та реальних потреб регіонального ринку праці.

Коментарі
28 Листопада 2017, 16:09
ЗОШ №3...трирічної давнини????
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024