Рожищан запрошують на Тиждень українського кіно

22 Жовтня 2017, 10:00
2277

Українські фільми протягом 19-25 жовтня можна переглянути у кінокомплексі «Адреналін».

Ціна квитків - 35 грн.

Сторожова застава

Країна: Україна
Рік: 2017
Жанр: пригоди, фентезі
Вікові обмеження: 6

Сюжет: В українських Карпатах трапилася аномалія, якої раніше не було за всю історію людства. Сонячне затемнення вплинуло на те, що відкрився міжчасовий портал, який переніс хлопчика Віктора в середньовічну Київську Русь, в 1120 рік від Різдва Христового.

Там школяр знаходить славних легендарних богатирів, про реальне існування яких ніхто не був упевнений. Вони повинні боротися проти армії половців, які хочуть досягти перемоги за будь-яку ціну. Для цього вони використовують не тільки всю доступну для того часу зброю, а й чорну магію і таємничі предмети. І їм потрібен Віктор, який за легендами повинен відкрити силу могутнього артефакту.

Хлопчик чудово вливається в це середовище і розуміє, що від його дій в цій епосі залежить доля не тільки його майбутнього, а й усього людства.

Сеанси: 12:00; 15:50; 19:40

Припутні – Прем’єра

Країна: Україна
Рік: 2017
Жанр: драма, комедія
Вікові обмеження: 12

Сюжет: Невдаха в амурних стосунках, шанувальник-початківець класичної музики та трішки поліглот Юра вирішує, що треба дещо змінити в своєму житті. Сподіваючись продовжити знайомство з чарівною Свєткою в коротеньких шортиках, «таксист за покликанням» Юра отримує в бонус її мати та кидається в мандрівку до Припутніх, де не «ловить» мобільний зв'язок, живуть по-українськи, розмовляють по-народному та діють не думаючи.

Кажуть, дорога змінює людину. Лише одна доба, що перевертає життя усіх героїв догори дригом… Тож, маємо: музика - «Воплі Водоплясова», слова - народні, почуття - непідробні, кіно - українське.

Сеанси: 12:25; 17:45

Ізі

Країна: Україна, Італія
Рік: 2017
Жанр: комедія
Вікові обмеження: 12

Сюжет: Багато років тому Ісідоро був неймовірно талановитим молодим гонщиком, який починав свою кар'єру в картингу. Але з часом у нього з'явилася дуже велика проблема – перспективний хлопець почав різко набирати вагу, що не могло дозволити йому бути гонщиком (через конструкції болідів і для більшої швидкості ця професія вимагає мінімальну вагу для пілотів).

Дійшло до того, що Ісідоро не міг банально сісти в машину. Тепер йому 40 років, життя повільно йде до заходу. Але в один прекрасний день на горизонті з'являється брат Ісідоро, який пропонує йому цікаву, але незаконну і небезпечну роботу.

Колишній гонщик повинен за дорученням родича перевезти із сонячної Італії в село на одній з вершин українських Карпат незвичайний вантаж – труну з тілом українського будівельника-гастрбайтера. Ісідоро чекає веселе подорож.

Сеанси: 16:20; 21:25

Червоний

Країна: Україна, Литва
Рік: 2017
Жанр: бойовик, драма, історія
Вікові обмеження: 16

Сюжет: 1947 рік. Двоє українців – Данило Червоний і Віктор Гуров – потрапили в табір ГУЛАГ. У них абсолютно різні долі: один раніше був членом Української повстанської армії (УПА) і народився на Заході України, а другий – радянський льотчик зі Сходу України, якому не дуже-то й близьке поняття патріотизму.

Але доля звела таких людей разом. Нехай у них і різні ідеали, але їх об'єднує не лише спільна біда, а ще й країна, де вони народилися – Батьківщина. Коли чоловіки розуміють це, вони вирішують, що для виживання на каторзі потрібно допомагати один одному і разом протистояти всім труднощам. Жорсткий начальник табору майор Абрамов хоче знищити всіх "бандерівців" і ні перед чим не зупиниться.

Тоді Данило Червоний очолює бунт в ГУЛАГу, який перетворюється на справжнє повстання. У каторжан майже немає шансів на успіх, але у них є непереборне бажання змінити своє життя і перестати щодня проходити всі кола пекла.

Сеанси: 10:25; 14:05; 19:25

DZIDZIO Контрабас

Країна: Україна
Рік: 2017
Жанр: комедія
Вікові обмеження: 12

Сюжет: На що ви готові заради грошей? Чи згодні ви порушувати закон, ризикувати своєю волею і життям заради цих папірців? Заради своєї мрії варто зробити все можливе. Так вважають троє звичайних хлопців, які живуть неподалік від кордону.

Вони готові возити контрабанду в іншу країну, щоб заробити якомога більше грошей. На жаль, останнім часом прикордонники не пропускають жодного контрабандиста повз себе. Тому хлопці міряють на себе образи греко-католицьких священиків.

Все йде добре до тих пір, поки дорогу друзям не переходить прекрасна дівчина. Тепер це не контрабандисти, а мисливці. І приз (тобто дівчину) отримає найшвидший і найрозумніший.

Сеанси: 12:50


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024