Волонтер із Кроватки придбав для атовців «Ниву»

24 Грудня 2015, 16:54
1576

Днями з чергової поїздки на Схід повернувся наш земляк-волонтер, голова Асоціації фермерів та приватних землевласників району, депутат райради від партії «Об’єднання «Самопоміч» Руслан Хомич із Кроватки.

Розказувати багато про цього справжнього патріота, мабуть, уже не варто, адже його знають усі не тільки на Волині, а й далеко за її межами. Правда, в основному не як новообраного депутата, а як людину, котра постійно тримає руку на пульсі життя громади села і району й уже два роки допомагає солдатам не тільки коштами і продуктами, а безпосередньо власними силами: вже й сам не знає, скільки зробив рейсів на Схід, аби допомогти воякам у ремонті техніки.

Кожна поїздка триває п’ять-шість днів. Працювати «ремонтній бригаді» під керівництвом Руслана Хомича доводиться і на полігоні, і в безпосередній близькості до зони бойових дій. А до ладу довели вже не один десяток стареньких «Уралів» та ГАЗів. Але добровільну допомогу у відновленні техніки члени рембригади не вважають чимось героїчним. За словами Руслана Хомича, це обов’язок кожного громадянина: в одних – на полі бою відстоювати рідну землю, в інших – допомагати в тилу.

Цього разу «ремонтні майстри» проклали шлях по тих блокпостах, які дислокуються в районах Мар’їнки, Курахового, Красногорівки, й інших. Провели роботи зі встановлення системи охолодження, радіаторів та генераторів, залишили необхідні запчастини і тосол, а також передали військовослужбовцям теплий одяг, харчі, медикаменти і кілька буржуйок.

І найголовніше – Руслан Хомич за власний кошт придбав у Мелітополі та передав для наших земляків у зоні АТО автомобіль «Нива». Й це не перше авто, придбане благодійником, який не хизується своїми справами, а, навпаки, завжди воліє бути поза кадром, адже впевнений: добро потрібно робити, а не розказувати про нього.

На нашу ж думку, якщо про добрі справи тих, хто справді переймається солдатами на передовій, але через вроджену скромність тримається в тіні, не говорити, то своїми «благими діяннями» будуть хизуватися лише ті, хто працює на власну піар-кампанію. 

Коментарі
25 Грудня 2015, 04:57
"його знають усі не тільки на Волині, а й далеко за її межами". "який не хизується своїми справами, а, навпаки, завжди воліє бути поза кадром, адже впевнений: добро потрібно робити, а не розказувати про нього", через вроджену скромність тримається в тіні. «благими діяннями» будуть хизуватися лише ті, хто працює на власну піар-кампанію.
25 Грудня 2015, 08:42
І що ти цим хочеш сказати??? Ти спочатку зроби хоч каплю того що зробив це чоловік, а тоді вже користуйся кпопкою "копіювати". От як вже набридли отакі дописувачі, які в житті "нуль" без палички, під вигаданим ніком тут шаряться і роблять із себе крутих розумників. Гидко від такої бридоти, яка десь ходить поруч.
25 Грудня 2016, 22:55
Золота людина
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024