Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Цікавий метод зміцнити імунітет
14:00 24.09.2017
715

Мед бджоли виробляють з нектару, а пергу - з пилку квіткових рослин. Бджоли приносять її у вигляді двох кульок на задніх лапках ( ніжках), тому таку пилок називають бджолиної обніжжям.

Повідомляє Zdorovia.

Принесену у вулик пилок бджоли утрамбовують в стільникові комірки, обробляють своїми ферментами, заливають медом і запечатують.

Дивно те, що виробляють бджоли цей продукт дуже розумно, піклуючись про своїх майбутніх личинок і підбираючи їм пилок не одного виду, а створюючи своєрідний коктейль зі своїм набором мікроелементів.

* Хімічний склад перги

Перга являє собою білкову речовину, біологічна цінність якої перевищує цінність молока, яєць і м'яса. Білки, що входять до складу перги, дуже близькі за складом до білків крові, тому вони добре засвоюються організмом. Бджолиний «хліб» містить практично всі вітаміни, 16 амінокислот, 13 жирних кислот, вуглеводи, макро -і мікроелементи, гормоноподібні речовини.

* Цілющі властивості перги

Перга надає на організм тонізуючу і омолоджуючу дію; зміцнює імунну систему, підвищує стійкість до стресів ; стимулює процес кровотворення, покращує обмін речовин; омолоджує шкіру і сприяє зникненню зморшок.

Найкраща перга виходить з пилку, яку бджоли збирали з дикорослих рослин.

* Для підвищення імунітету

Приймати одну щоденну дозу, ретельно розсмоктуючи її під язиком, дітям - 0,5 г, дорослим - 2 г ( 1 / 4 ч. ложки). Буквально на 3-4 день відчувається приплив нових сил, знижується стомлюваність.

Коментарі

Важливо

20:13 24.09.2017

Важливо: Натще серце. Розсмоктувати якмога довше. Не запивати не заїдати протягом 25-30 хв. Перга має бути в стільниках або консервована медом.

19 жовтня
Сьогодні
Вчора
17.10.2017
16.10.2017
15.10.2017
Loading...
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин