Результати сімнадцятого туру Чемпіонату району з футболу

18 Вересня 2017, 20:06
3785

Завершився 17-й тур Чемпіонату району з футболу. Проходив він у неділю 17-го вересня.

За тур до закінчення змагань команди усіма силами намагаються вибороти дорогоцінні очки та якомога вище закріпитися у турнірній таблиці. Цього разу футбольна порція району складалася із чотирьох дуже цікавих і головне гольових матчів.

Сусіди по «турнірці»  ФК «КСПТ» (Рудня) та ФК «Духче» зіграли яскравий, з футбольної точки зору, матч. Господарі поля ФК«КСПТ» дуже комфортно себе почували і з перших хвилин ринули в атаку: значна кількість гольових моментів, як не дивно, призвела лише до одного голу в середині першого тайму. Це взяття воріт було зафіксоване із подачі штрафного удару.

Після пропущеного м’яча гравці ФК «Духче» зуміли вийти зі складного положення та спромоглися на гол-відповідь. Уже на початку другого тайму господарі знову повели у рахунку.  Після цього голу ФК «КСПТ» (Рудня) по-справжньому почала домінувати у матчі, гравці показали злагодженість дій як в захисті, так і в нападі. Підсумковий рахунок матчу 5:1.



Наступний матч, в якому зафіксовано однакову кількість голів, як і в попередньому, відбувся у селі Навіз. Місцева команда приймала непростого  суперника ФК «Переспа». Ці команди значно активізувалися у другій половині Чемпіонату і показують гольовий і головне результативний футбол.

Дещо сенсаційним виявився кінцевий рахунок футбольного двобою – 4:2 на користь ФК «Навіз». Варто зазначити, що  ФК «Переспа» цю гру проводила без своїх ключових гравців основи. Цікавим фактом є те, що цей ФК «Навіз» здобув уже третю перемогу у цьому Чемпіонаті, і всі ці виграшні матчі відбулися на рідному стадіоні, що дає підстави вважати – фактор домашніх трибун та командний настрій дає сильний поштовх для цих хлопців.


Матч-центр 17-го туру Чемпіонату, поправу,  варто вважати гру лідера чемпіонату району ФК «Торпедо» (Копачівка) та потужного суперника ФК «Топільне». Коли грають ці команди – футбол стає не просто грою, а справжнім святом. Фінальні тури матчу мотивують команди до ще більшої самовіддачі та футбольної «злості».

Зіграна команда «Торпедо» зуміла вміло тактично вибудувати подальший рисунок гри. Реалізація, активні фланги команди завжди несуть у собі небезпеку, що надалі призводить до голів. ФК «Топільне» у матчі мав можливості забивати не раз, проте, цього зробити не вдалося. Фінальний свисток сигналізував перемогу господарів поля із рахунком 3:0.


Останній матч туру завершився із, дійсно, розгромним рахунком. Так грали команди «Сокіл» та «Кременець», де соколяни забили цілих 6 голів, цим самим, команда продовжує демонструвати найвищу гольову реалізацію Чемпіонату району. Перший тайм звершився з рахунком 2:0.

Господарі поля легко долали незначний супротив ФК «Кременець». У другому таймі гості намагалися забити хоча б один м’яч, але безрезультатно. Грамотне розташування соколян, вміле комбінування та поводження з м’ячем – давало свої плоди. Гра пройшла без сварок та конфліктів, 6:0 – перемога ФК «Сокіл».

«За тур до закінчення Чемпіонату ФК «Торпедо» у двох іграх вистачає набрати одне очко для чемпіонства. Разом з тим, між ФК «Топільне» та ФК «Сокіл» доля другого місця вирішиться в очній зустрічі. Таким чином, призери чемпіонату району вже визначені, лишилося тільки дізнатися, в якому порядку ці команди розмістяться після остаточних ігор», – ділиться своїми враженнями гравець команди «Сокіл» Олександр Саковець.

Як бачимо, інтрига чемпіонату вирує до останнього матчу, до останнього свистка.

Граємо та вболіваємо разом!

Турнірна таблиця Олександра Саковця

4

Матеріл Володимира Потрапелюка

Фото Оксани Сасовської

 

Коментарі
18 Вересня 2017, 23:26
Щось не розумію, три команди мають по 14 ігор.
19 Вересня 2017, 02:27
Дві пропущені гри Духче - Торпедо, Сокіл - Топільно + 4 матчі заключного туру. Тому так.
19 Вересня 2017, 14:43
духче чемп
19 Вересня 2017, 22:55
Як звязатись з командою Доросині ??
21 Вересня 2017, 12:55
Що саме цікавить?<br/>Я доросинець.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024