Рожищенець! Знай свого місцевого депутата!

09 Грудня 2015, 13:48
1286

На просторах соціальних мереж натрапили на таку корисну для кожного городянина і сільчанина річ: шаблон, куди можна внести відомості про свого місцевого депутата, щоб було про всяк випадок під рукою, і схему-нагадування про принцип взаємодії «слуги народу» сільського, міського чи районного розливу та власне самого народу.

Авторка цих підказок-заготовок – лучанка, відома дитяча письменниця Наталя Гуркіна.

«Це шаблон, який можна використати в будь-якому місті, районі, селі... Потрібно лише підставити дані. 
Зробити цю листівку мене підштовхнуло спостереження, що ми дуже часто не знаємо своїх обранців. А ще думки, що депутат – це лавочки, фарби тощо... 
Насправді співпраця «Громада – народний обранець» може давати гарні плоди. Знайдіть час, щоб роздрукувати цю листівку, внести дані вашого обранця і почепити в під’їздах свого будинку, щоб люди знали, хто представляє їхні інтереси. Країна починається з кожного з нас!» – пише пані Наталя у своєму «Фейсбуку».

І справді, пора виводити відносини між тим, хто сидить у депутатському кріслі, й тими, хто його туди посадив, на якісно новий, ефективніший рівень. Анумо до роботи, панове обранці громади!

Коментарі
09 Грудня 2015, 17:36
Депутати місцевих рад "крісел" не мають. вони працюють на добровільних засадах.
10 Грудня 2015, 00:48
Очевидно, що ви зрозуміли, про що ідеться. Суть цієї ідеї - щоб обранці народу служили не своїм інтересам, а дійсно виправдали покладену на них довіру.
10 Грудня 2015, 13:44
Якщо йдеться про місцевих депутатів - тов більшості випадків свої інтереси = громадським інтересам (дороги, комуналка, і т.д.) бо вони живуть поряд і в тих же умовах що і вся громада. Не путайте з ВР. А тріскотня в блогах і коментах, заповнення бланків - не показник роботи.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024