Тростянка: відбувся дитячий табір «Тільки Христос»

14 Серпня 2017, 14:55
5490

Впродовж двох днів, 12–13 серпня,  у селі Тростянка проходив дитячий відпочинок «Тільки Христос».

Організували його уже восьмий рік поспіль віряни Церкви Християн Віри Євангельської міста Рожище. Координаторами та ідейниками табору є Інна Марюк  і Алла Глинюк.

Відпочинок відбувався на території школи села Тростянка. Охочих відпочити було чимало.

На дитячий відпочинок запрошували дітвору від 5 до 15 років. Всю малечу розділили на чотири групи: «Зірочки», «Квіточки», «Мудрагелики» і «Креативні».  За кожною був закріплений волонтер, який був для діток і товаришем, і наставником.

«Організовуємо такого роду відпочинки, щоб розповісти дітям про Бога, щоб різними способами подружити діток і пояснити, що Він – найголовніший в нашому житті», – прокоментувала Алла Глинюк.

2

2

1

3

1

1

2

1

3

«Зазвичай, батьки в селі приділяють мало уваги своїм дітям, через свою зайнятість, тому ми намагаємося знайомити діток з однолітками, розширювати їх кругозір. Дуже багато дітей не могли дочекатися, коли ми будемо робити цей відпочинок, часто нас перепитували про нього», – зауважив диякон пан Юрій.

Два дні діти насичено проводять час: робили зарядку, молилися, співали різні пісні, відвідували гуртки «Смачняшка», «Спорт», «Музика» і «Батут» та брали участь у загальнотабірних іграх.

Юних учасників перехоплюють неймовірні емоції, ніхто з них не хотів, аби відпочинок закінчувався.

3


3

1

2

1

1

1

Дитячий відпочинок кожного року змінює свою тему і тематику. Цього 2017 року тема «Тільки Христос», а тематика «Будівничий майданчик». Впродовж двох днів на дитячому відпочинку збудували будинок із пінопласту і пояснили, що він означає.

«На основі будівництва розказуємо, що Христос є основою нашого життя, що стіни без Бога неможливо збудувати. Без даху теж будинок не може бути, і це все ми пов’язуємо з релігією», – зауважила пані Алла.

Варто зауважити, що дитячий відпочинок «Тільки Христос» вже проходив у Соколі та Тростянці. На черзі Рожище, Тихотин, Квітневе та, можливо, Башова.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

1

2

2

1

1

1

1

3

1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

2

1

1

1

1

2

1

2

2

2

2

2

2

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024