На всі руки майстер: і трактори майструє, й міні-електростанцію облаштував, і ікони оздоблює

06 Травня 2017, 07:00
2028

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про сільського майстра на всі руки Івана Тусюка.

Житель Краски Ратнівського району і трактори майструє самотужки, й міні-електростанцію на своєму обійсті облаштував.

А коли душа втомиться працювати за верстатом, чоловік береться до сакрального мистецтва – прикрашає ікони.

«У світі є стільки роботи, що років триста треба було би жити, аби втілити все задумане», - усміхається чоловік. Про людину, найважливішою філософією якої є праця, читайте на сторінках тижневика «Сім’я і дім».

Незрячий баяніст Сергій, який грає поблизу «Там Таму», і раніше привертав увагу багатьох лучан та гостей міста. Проте про артиста заговорили більше після прикрого випадку – у Сергія вкрали його інструмент, коли чоловік на кілька хвилин відлучився від свого «робочого місця».

Пропажу швидко повернули, а інцидент обернувся для музиканта лише позитивом. Наша журналістка дізнавалася про вподобання, смаки, життєві цінності баяніста Сергія. Цікаву насичену розмову з музикантом читайте на сторінках газети.

Селище Олика у Ківерцівському районі – одна з найяскравіших перлин нашого краю. Резиденція княжого роду Радзивіллів сьогодні хоч і переживає не найкращі свої часи, проте манить туристів, для яких історія й пізнання важить більше, аніж сувенірні магнітики.

Пропонуємо вирушити у віртуальну подорож й дізнатися більше про видатні місця Олики разом із нашою кореспонденткою.

Як жили та чим займалися євреї у Камені-Каширському століття тому, дізнавайтеся з історичного екскурсу нашої постійної авторки, краєзнавиці Наталії Пась. Волинське місто було багатонаціональним, жвавим, багатим. Євреї працювали у найрізноманітніших ремеслах, збагачуючи наш край.

Проте війна змусила їх покинути Камінь. А сьогодні вже нащадки приїздять із Ізраїлю, аби довідатися про життя їхніх предків на Волині.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 
 
Коментарі
06 Травня 2017, 13:18
А де сьогодні іменинники та зорі?
06 Травня 2017, 14:18
Верніть,будь ласка,іменинників,події та гороскоп.день розпочинався із:"сьогодні 6травня,в цей день...",і все ніби ставало на свої місця,а тепер немає і чогось не хватає,немає того заряду,того початку ранку...
06 Травня 2017, 14:30
Дякуємо вам читачі, за те, що лишаєтеся з нами, за те, що вам подобаються окремі теми. Ми обов'язково повернемо ранкові новинки, щоправда трішки в іншому вигляді. Ще раз дякуємо за підтримку!!!
06 Травня 2017, 17:11
Самі ставлять, самі видаляють, самі коментують, самі відповідають!..))
06 Травня 2017, 18:04
редакцыя молодці ми завжди з вами всі місцеві новини знаємо так тримати
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024