«Рожищенськими справами керують луцькі організації»

15 Січня 2017, 14:13
6617 Джерело: dimkult.at.ua

Такий висновок зробили Рожищенські самооборонівці, запідозривши махінації при відбору громадських організацій, які будуть включені до складу конкурсної комісії  з  призначення нового директора Рожищенського районного дому «Просвіта». 

Про це вони пишуть на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Подаємо допис без змін. 

«Незрозумілого ажіотажу в місті набрало питання призначення нового директора РД «Просвіта». Нагадаємо, що Лідія Романюк очолює колектив РД «Просвіта» з липня 2002 року. В лютому термін дії контракту збігає. Тож охочі приступити до керування будинком культури забігали ще в кінці минулого року. 

Хочеться відзначити вигадливість та майстерність декотрих із претендентів та їх прихильників. Бо щоб вибудувати таку стратегію, треба не один рік «працювати» над вміння маніпулювати свідомістю людей. 

Після «жеребкування» по вибору громадських організацій, які подали кандидатури в склад конкурсної комісії по призначення нового директора РД «Просвіта», ми вже не могли стояти осторонь.

Слід зазначити, що в Рожищенській райдержадміністрації ця тема недоступна і лежить на поличці під так званим грифом «Секретно». Бо допитатися хто виявив бажання йти на посаду директора РД «Просвіта», а тим паче, хто з громадських організацій взяв на себе місію подати свою кандидатуру до складу конкурсної комісії – справа не з легких. 

Тим не менше, кандидатів, як нам відомо, нині три – Лідія Романюк, Лілія Мартинюк та Сергій Горбач. Всі ми добре знаємо цих людей, тим більше знаємо «хто чим дихає». На відміну від претендентів на посаду директора, громадські організації, які вже пройшли жеребкування, для пересічного рожищанина – люди невідомі. 

Саме жеребкування, за словами однієї з представників рожищенських громадських організацій, пройшло в досить цікавій формі. Мало того, що про таку кількість «претендентів» в райдержадміністрації «говорили пошепки», так ще й на жеребкуванні жодного з них не було.

Чи ж не з числа вони тих, хто мав «оцінювати» свого часу, вміння і навички керівника освітньої галузі в районі? Тоді теж виграла представниця Луцька, яку в районі ніхто так і не побачив. І ще дуже цікавий той факт, що всі «заїжджі» представники громади мають відношення до Польщі. Тут «попахує» самі знаєте ким. Але ми не про те.

ЖЕРЕБКУВАННЯ! Про відкритість і прозорість говорити нам не тільки рано, а, мабуть, взагалі не варто. Як розповіла нам одна з представників рожищенської громадської організації під час жеребкування їм ніхто не показав вміст конвертів, в яких мали би бути написані назви усіх ГО, а тільки «легким помахом руки» з «лохотрону» витягли три конверти в яких, о диво!, «виграшними» були три громадські організації з Луцька! 

Саме трьом ЛУЦЬКИМ громадським організаціям випала честь судити, хто має буди наступником Лідії Романюк на посаді директора РОЖИЩЕНСЬКОГО РД «Просвіта». До слова, одна із «вибраних» ГО є під головуванням сина екс-очільника Рожищенської райдержадміністрації Олега Савчука!!! Совпадєніє? Не думаємо! 

Чому так вийшло? Та, мабуть, все до ідеальності просто, бо рожищенські громадські організації не той формат і не ті люди з якими можна домовитися, або ж ті, хто добре знає «заслуги» чи «проступки» кожного претендента на посаду директора. 

Не будемо говорити про те, скільки довелося оббивати пороги різних інстанцій рожищенським представникам громадських організацій (Рожищенське районне відділення громадсько-культурного товариства «Холмщина», Рожищенська районна організація Союз Українок), бо секретар комісії жодного разу не удосуджилася пояснити, які документи необхідно подати і що ще треба донести, відправляючи людей у районну раду.

А чи зі всіма документами добре у «виграшних» представників. Хто ж знає? Якщо навіть назви їх в Рожищі є невідомими.

Варто зазначити, що від початку «правлення» нині діючого начальника культури в даній сфері панує мало не тоталітарний режим. Чого варта нинішня ситуація зі збором підписів на підтримку кандидата Горбача: на людей чинять відвертий тиск з погрозами подальшого звільнення, якщо вони не «поставлять» свій підпис за протеже пані Новосад.

На жаль ніхто з працівників галузі офіційно не погоджується підтвердити даний факт, оскільки, загроза втратити роботу має реальні обриси. Хоча, за умови професійного підходу конкурсної комісії ці підписи не мають юридичної сили. Але за професіоналізм і неупередженість при такому підході навіть не йде мова. Та й за простою логікою: чому колектив музичної школи, бібліотека, музей, завідуючі клубами мають вирішувати хто керуватиме Рожищенським РД «Просвіта». 

Маємо наголосити, що переважна більшість трудового колективу РД «Просвіта» підтримує нині діючого директора Лідію Романюк і бажає надалі працювати під її керівництвом, що власне, з позиції начальника відділу культури, перевело цих людей в категорію неугодних №1. 

То ж поки деякі кандидати на посаду директора РД «Просвіта» активізували свою діяльність та «роз’їздилися» з колядуваннями по району і, звичайно, про обласних чиновників не забули, намагаючись постійно бути так би мовити «на віду» у громади, з намальованими посмішками та щиросердечними словами, їх прибічники шукають шляхи усунення невигідних поціновувачів їхніх різносторонніх талантів. 

Закликаємо громадські організації міста проявити власну гідність та не стояти осторонь ситуації, яка склалася, бо доки ми цього не помічатимемо, доти спритні чиновники витиратимуть об нас ноги і вдаватимуть, що в Рожищі громадських організацій не існує, або якщо і є, то такі, чия позиція не варта уваги. Ну звичайно, з області ж видніше...

Далі буде.

P.S. З метою уникнення непорозумінь наголошуємо, що Рожищенська Самооборона не подавала своєї кандидатури до складу конкурсної комісії, оскільки це не передбачено нашою статутною діяльністю», - йдеться у дописі самооборонівців.

До слова, ознайомитися із кандидатами на посаду директора РД «Просвіта» можна на офіційному сайті Відділу культури РДА, де окрім заяв претендентів, розміщенні Автобіографії, Мотиваційні та Рекомендаційні листи.





2

 

Коментарі
15 Січня 2017, 16:32
https://m.youtube.com/channel/UCaXB-jpPdMuV26D0EvADHzw
15 Січня 2017, 16:35
Ви вже незнаєте куди приткнути свого носа. Займіться справою яку Ви дійсно зганьбили. Ви вже дістали своєю тупою писаниною. Ви бачите в когось смітинку в оці, а колоду в своєму ні. Дякую. І хватить всі обливати брудом.
15 Січня 2017, 16:42
А "лохотрон" то прозоренький, а Шибуня мішаючи гарно відбирає конверточки з міточками, правда???? Про що ви говорите, про яку колоду? Ваші махінації знають всі! Це просто смішно!!!!
15 Січня 2017, 16:43
А чого Світланка дивить у вміст коробочки??????????
15 Січня 2017, 16:50
Дякуємо, що дали відео!!!!!!!!!!!!!!!!! Тепер реально видно, що та що виймає конверти ЇХ ВІДБИРАЄ!!!!!!!!!!!! Самооборонівці ви молодці!!!!! Ви взялися за те що треба!!!!!!!!!! Без відео не вірив. тепер бачу що точно відібрали))))))))))
15 Січня 2017, 16:51
Люди добрі. Заспокойтеся. Жеребкування пройшло відкрито за присутності представників громадськості. А те що такі кандидати пройшли то це вже мабуть якась карма для нашого району. Н.Т.П. і дві Інни шось таки видно нашептали на ніч...
15 Січня 2017, 16:58
А чому тьотка в шапці така дьоргана?
15 Січня 2017, 17:25
Горбач Таньки чоловiк. Ото вже намутять...
15 Січня 2017, 17:25
А Кучмучка скаче, як чорт перед хмарою)))) Цікаве відео.
15 Січня 2017, 17:26
Що його тоді за браконьєрство хіба не притягували????
15 Січня 2017, 17:28
Тітка з відео видно шо тягне ті що треба листи
15 Січня 2017, 17:45
Лілію або горбача!!!!!!!!!!!!!!
15 Січня 2017, 18:14
А можливо нам керівника попросить із Європи ,зараз модно і без корупціі А при чому тут самооборона
15 Січня 2017, 18:18
Самооборона просто підняла це питання. А то б і не знали, що під носом робиться.
15 Січня 2017, 18:27
Ніякої, підтасовки і тим-більше мічених конвертів не було. Процедура пройшла відкрито і прозоро для цього й було записане це відео . До речі присутні члени ГО району до процедури не висловили ніяких претензій...
15 Січня 2017, 18:31
Та питання не в жеребкуванні, чому маючи чотири громадські організації з міста Рожище , залучати ще 16 з Луцька? як- би не було жодної , то ще зрозуміло. а так хай би тягнули між собою. один би відсіявся все по чесному. свої ( місцеві ) в комісії , краще знають кандидатів. жеребкування виглядає ну просто смішно. хоча б відверталася б пані Світлана. таке враження що без луцьких легіонерів ми ніц не варті? ЛОХОТРОН
15 Січня 2017, 18:39
Що правда,то таки гірка правда,якби могли за посаду погризли б усіх.І таки правда,що за Горбача збиралися підписи з погрозами подальшого звільнення,У середу був методичний день перед святом.Всі знають,з яким настроєм виходили працівники клубів.Як на мене тут жодного вартого кандидата.Але,як то ккажуть із усього недоброго вибирають краще,то все таки Лідія Панасівна.Хоч поговорити можна,а до вишів не підходь -начальство..Ліля нічого,але не те..Писак буде багато,і противників самооборони багато,але я впевнена,що пишуть саме ті,хто це все закрутив,що аж самообороні гидко стало,Люди ви і так по трупах до влади прийшли,знають про кого йдеться,знаю.що кажу..Ви думаєте,що від Божого ока сховаєтесь.то не самооборона,то буде страшніше,а все на дітей піде...Правду сказала мені одна із завклубів,як прийде директором протеже однієї пані-"Було б-во,а стане б-вання..з чого б це?не задумуєтесь?...А хто заходить в дім Просвіта,хто хоч трішки цікавиться культурою в районі.той знає.що твориться там в середині,таам жах,суцільна маячня,тупість і маразм.Потрібно все міняти,інакше втратимо більше
15 Січня 2017, 18:41
На думку молоді міста, Лідії Панасівній, потрібно подякувати за таку роботу, яку вона зробила для нашого міста! Дякуємо!!! Але 21 ст. дорогу молоді! Особисто я проти старшого покіння нічого не маю проти, але люди добрі, ви вже все своє відпрацювали, поступіться місцем для молодих, енергійних людей. Подивимось правді у віччі, як і в Просвіті, так і в лікарні, школах, дитсадках повно людей 60+, ідіть спокійно на заслужений відпочинок,дайте іншим зробити внесок у наше місто. Можливо хтось і скаже що молодь не розумна, не має досвіду, але краще я піду до молодого спеціаліста мені приємніше буде, бо це людина сучасна і не має "радянської закалки" і приємніше поспілкуватися буде, ніж будуть сидіти старі баби і розказувати та вчити нас жити... В мене все!! І я не "чиєсь протеже!, просто жителька міста, якій не байдуже місто у якому живу! Виливайте свій яд, мені байдуже...І ви всі добре знаєте що це чиста правда.
15 Січня 2017, 18:45
То кого з кандидатів ви б підтримали? По-моєму у тих - культурою і не пахне. Чого варте пригадати бурну культурну діяльність одного з кандидатів!
15 Січня 2017, 18:48
Ви читали, як горбач підіймав бойовий дух на Майдані і сході? то от для чого та поїздка ЗАДАЛЕКО до лінії фронту була
15 Січня 2017, 18:52
Чим закiнчився суд над горбачом?
15 Січня 2017, 18:58
<p>ви вже всюди шукаете ворогів!!!!!.......до чого ми вже дожилися....</p>
15 Січня 2017, 19:01
слухай молодь..може ти би пішла на завод якийсь працювати????..ато ви вже домайданились..чого зараз на майдан невиходите коли без віз незробили?????????......
15 Січня 2017, 19:05
Я підтримую, будь якого молодого спеціаліста, який працює у сфері культури, але не пенсіонерів.
15 Січня 2017, 19:05
Почитайте:<br/>http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2778-17/print1464340508276155 (стаття 21(3)<br/>оце також<br/>http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0809-16
15 Січня 2017, 19:16
Я на майдані не була, і не підтримувала майдан. А якщо, пенсіонерів відпровадити на відпочинок, то люди після університету, не працювали б на ринках та заводах, і в їдальні, а по спеціальності..
15 Січня 2017, 19:19
Ім'я??? Кого ви підтримуєте? Афериста Горбача? Чи Лілю, яку через &quot;скудоумие&quot; Гайворонська навіть в реєстр виборців не хотіла брати? Добре, нехай так. Кажете, молодого спеціаліста який працює в сфері культури. Ну тоді лишається тільки Горбач!! Бо Ліля в сфері культури НЕ ПРАЦЮЄ, вона працює в одному з відділів РДА. І ще бродить по БДТ, як вихованець-переросток. А БДТ це не культура - це освіта!!! Хай би йшла директором БДТ, тільки мабуть друга Ліля, яка Володимирівна цього таки не допустить.
15 Січня 2017, 19:22
Пані Олена, я руками і ногами так би мовити &quot;за вас&quot;. Але в даному випадку пенсіонер - кращий варіант! Якщо думати правильно, то Лілю, яка могла б бути нормальним керівником, молода, перспективна, то її просто зїдять вищепоставлені і підігнуть робити так &quot;як треба&quot;. Тут єдиний кандидат за якого шуршать в області, і задля якого скликали 16 ГО області - це Горбач! А це не той варіант, який кращий за пенсіонера! Лицемірство чистої води. В умовах договору можуть йти на посаду - не судимі і такі, які не перебувають в родинному звязку з керівництвом. Якщо на рахунок судимості пошуршали, то стосовно &quot;не у звязку&quot; з начкультури як???? Можна тут сотню законів постити, але всеодно, ви пані Т вже дістали. Це вже не про совість. Це про почуття хоч жалюгідної гідності.
15 Січня 2017, 19:37
Пропоную всiм кандидатам зiбратися на вiдкритi слухання. На них вони пропонують программ, вiдповiдають на запитання, вислуховують думку го вiдповiдальних за район.
15 Січня 2017, 19:53
До купи всіх кандидатів! Відкриті слухання!!!
15 Січня 2017, 20:05
Горбач i комiсiя не прийде. Сцикнуть!
15 Січня 2017, 20:07
Давайте послухаємо всіх! А чому б ні? Чиновнички ви ж кажете що відкритті? Давайте! Тільки Таньку і родину не кличте, бо вона всіх порве після слухання. А взагалі знаєте чого не хочеться йти в культуру? Там хороші працівники, а керівники це зміїне кодло, яке потім обговорить тебе за дверима і обсміє!! Культура за Таньки перестала бути культурою. От що значить не професійність
15 Січня 2017, 20:24
до рожищанина та Підтримую Рожищанина. Будь-ласка! приходьте на засідання &quot;КОМІСІЇ&quot; (вхід вільний згідно закону&quot; Стаття 21-2. Порядок конкурсного добору керівника державного чи комунального закладу культури<br/><br/>1. Кандидатів на посаду керівника державного чи комунального закладу культури визначає конкурсна комісія за результатами відкритого та публічного конкурсного добору на зайняття цієї посади.&quot;) от вам і відкриті слухання. заодно і можливість познайомитись з &quot;компетентними &quot; членами комісії
15 Січня 2017, 20:26
до рожищанина та Підтримую Рожищанина. Будь-ласка! приходьте на засідання &quot;КОМІСІЇ&quot; (вхід вільний згідно закону&quot; Стаття 21-2. Порядок конкурсного добору керівника державного чи комунального закладу культури<br/><br/>1. Кандидатів на посаду керівника державного чи комунального закладу культури визначає конкурсна комісія за результатами відкритого та публічного конкурсного добору на зайняття цієї посади.&quot;) от вам і відкриті слухання. заодно і можливість познайомитись з &quot;компетентними &quot; членами комісії
15 Січня 2017, 21:09
Ну і лохотрон влаштувала Гайворонська.)))) Питання до Самооборони: ви що наївні? Ви що справді думали що буде прозорий конкурс ? Думали що вона допустить дурника Гаврука чи бабцю Рейкіну до участі в комісії? ))) Ці конкурси для лохів! Сава давно вирішив призначити Горбача. ))))
15 Січня 2017, 21:23
ліля молода і перспективна в чому перспектива
15 Січня 2017, 21:30
На &quot;луцькі організації&quot; знайдуться адекватнi волинськi активiсти.
15 Січня 2017, 21:33
а що дасть Лідія Панасівна -- ще 5 років совкового застою ? Горбача навіть не розглядаю
15 Січня 2017, 21:35
https://www.youtube.com/watch?v=Sp8goJ7Wv-8
15 Січня 2017, 21:37
про ГО &quot;Українсько-Польський форум молоді ім. Вячеслава Липинського&quot; очільником якого є Тарас Олегович Савчук нічого в інтернеті по запиту немає. Чого б це ?
15 Січня 2017, 21:40
Я бачу Ви сумніваєтеся в компетентності членів конкурсної комісії, а визнаєте її склад? Дуже хотілося б побачити вас на конкурсі і побачити Вашу &quot;КОМПЕТЕНТІНСТЬ&quot;...
15 Січня 2017, 21:41
що кандидати то кандидати сміх та й годі
15 Січня 2017, 21:42
Це вже не обласним активiстам потрiбно займатися а НАБУ.
15 Січня 2017, 21:43
адекватні активісти? Боже Україну храни від таких активістів
15 Січня 2017, 21:44
чого ж НАБУ зразу пентагон викликати тільки так
15 Січня 2017, 21:46
Просто наші районні ГО полінувались подати по 3 кандидатури від кожної організації, а подали тільки 4 чрол. від 3-ох організацій, а от луцькі не полінувались і от вам наслідок від однієї ГО з луцька 2 чоловіки пройшло. А Самообороні яка дуже сумнівається можна було прийти і прийняти участь хоча б як спостерігач і проконтролювати процес, але де ж, часу нема, на дивані строчити брудні статейки легше і йти нікуди не треба...
15 Січня 2017, 21:54
так сумніваюсь. склад комісії призначають, чи не так ? до чого моє особисте визнання її складу ? не сумнівайтесь - побачите , якщо звісно самі будете
15 Січня 2017, 22:01
Можна було прийти! І прийшли б, але в який час і де з'явилася інформація про жеребкування? Це все було мало не &quot;совершенно секретно&quot;. І це просто диво, що хоч на даному етапі це набуло розголосу. А що ще далі буде!!! Хай но піде тиск на інших членів комісії, а всього має бути дев'ять! Три від ГО - з ними на разі все ясно, три представники галузі культури (хотілося б десь бачити імена цих людей, до речі, на них може бути досить великий тиск) і три представники депутатського корпусу - це також цікаво наскільки вони близькі до депутата Новосад Т. П.
15 Січня 2017, 22:01
а ти за кого
15 Січня 2017, 22:02
&quot;а от луцькі не полінувались і от вам наслідок від однієї ГО з луцька 2 чоловіки пройшло. &quot; чомусь один з них завклуб села Ясенівка Рожищенського району
15 Січня 2017, 22:04
І що? Це заборонено Законом? В такому випадку назвіть законодавчий акт...
15 Січня 2017, 22:09
Навіть якщо конкурсна комісія обере Горбача, що не факт, то доведеться пройти ще один етап - затвердження на сесії районної ради (таємним голосуванням), також не факт що затвердять...
15 Січня 2017, 22:10
Ні мабуть не заборонено, але &quot;совпадєній&quot; багато. І це лише початок.
15 Січня 2017, 22:18
Обласні ГО проявили таку активність саме в моменті призначення директора РД &quot;Просвіта&quot;. Чому проігнорували призначення директора бібліотеки? Горбач не хотів бібліотекою керувати?
15 Січня 2017, 22:33
Коханця хоче впихнти на директора.
15 Січня 2017, 22:37
Секретаря треба до кримінальної відповідальностф
15 Січня 2017, 22:46
ВСІ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАІЇ МОНІТОРИЛА І ПЕРЕВІРЯЛА НОВОСАДИХА. А В ЗАКОНІ ЧІТКО ПРОПИСАНО БУДЬ-ЯКЕ ВТРУЧАННЯ ВЛАДИ ЗАБОРОНЕНО.РОБИЛА ВСЕ ЩОБ НЕ ДОПСТИТИ З РОЖИЩ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАІЇ.
15 Січня 2017, 22:50
завклуб села Ясенівка це одна із близьких людей що працює на Новосад та Горбача бо вона ще є коханкою екс голови Горбача партії регіонів тут все стало зрозуміло як вона попала ГО &quot;Українсько-Польський форум молоді ім. Вячеслава Липинського&quot; очільником якого є син Савчука.
15 Січня 2017, 22:57
Дуже смішно виглядають пенсіонери Сасовський який дав рекомендаійного листа Горбачу від музичної школи сидів би тихенько дід старий скоро в самого контракт закінчується і Петрсевич яка дала рекомендаійного листа Мартинюк сама вже ледь ходить не позорилася б
15 Січня 2017, 23:00
а хто підтримує Мартинюк?І за які такі заслуги
15 Січня 2017, 23:03
Все чорне діло зробила Новосадиха і очолила всю цю брехню Секретар комісії Лариса Кучмук яка знаходиться в її підпорядкванні свідомо не надавала правдивої інрормаії .Послала Рейкіну в районну раду а сама пятами накавала.
15 Січня 2017, 23:08
Невже Вас цікавить хто, кого і як...? А з рештою це що заборонено чинним законадавством?
15 Січня 2017, 23:13
Виходить Горбач подав заяву 6 січня .А секретаря цей день взагалі на роботі не було.
15 Січня 2017, 23:13
Танюха не буде Горбач начальником но ти дограєшся
15 Січня 2017, 23:16
То так спеціально вони зробили, щоб себе убезпечити від зазіхання цих двох спритників на власні посади .
15 Січня 2017, 23:17
Панасівна іди вже на пенсію, не бідує ти і твоя сімя, скільки тобі вже треба не позорь свою сивину і район піди достойно
15 Січня 2017, 23:19
напевно нікого не цікавить, але якось дивно все закручено навколо пані Новосад і колишніх регіоналів( хоча поняття колишніх не існує напевно ) завклубом також з &quot;бувших&quot;
15 Січня 2017, 23:22
Йди вже заміж.
15 Січня 2017, 23:25
а ти на пенсію га га га
15 Січня 2017, 23:40
новосадиха жостко підставила і використала районну раду і депутата і справжню шибуню. все зробила чужими руками
15 Січня 2017, 23:47
цю кампашку вже давно пора поставити на місце! і дуже правильно що звернули на це увагу
15 Січня 2017, 23:48
що правда то правда . але..... чому в автобіографії пана Горбача не вказано сімейного стану . є щось приховувати ? ще мінус -- не місцевий
16 Січня 2017, 00:15
ким приходиться тобі новосадиха? цивільна дружина чи коханка ?
16 Січня 2017, 00:17
Знову все на особистостях та поливанні брудом. Ну що зробити - такі ми рожищани... А чому ніхто не говорить про професійні здібності кожного кандидата? Ось викинути з цієї теми Новосадиху - і вже не буде про що говорити. Нікому з вас культура не потрібна!
16 Січня 2017, 00:25
Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:<br/><br/>за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;<br/>має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;<br/>є близькою особою або членом сім’ї керівника органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури.
16 Січня 2017, 00:27
Ніяка ви не позиція, а підбурювач. Як можна викинути я Новосадиху, якщо вона стоїть за кожним рухом секретаря комісії та кожним поворотом голови Горбача. І розрахунок був на те, що культура нікому не потрібна і тому тишком-нишком все провернуть і буде їм щастя. Але щось трохи пішло не так...
16 Січня 2017, 00:28
близькі особи - особи, які спільно проживають, пов’язані спільним побутом і мають взаємні права та обов’язки із суб’єктом, зазначеним у частині першій статті 3 цього Закону (крім осіб, взаємні права та обов’язки яких із суб’єктом не мають характеру сімейних), у тому числі особи, які спільно проживають, але не перебувають у шлюбі, а також - незалежно від зазначених умов - чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, рідний брат, рідна сестра, дід, баба, прадід, прабаба, внук, внучка, правнук, правнучка, зять, невістка, тесть, теща, свекор, свекруха, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, особа, яка перебуває під опікою або піклуванням згаданого суб’єкта;
16 Січня 2017, 00:30
А бубушку-пенсіонерку рекомендує одна &quot;молодь&quot; Гресь, Рейкіна, Гаврук....
16 Січня 2017, 00:45
Де Гаврук кого рекомендує? Де Гресь кого рекомендує? Ви не зрозуміли суть допису. Ці люди нікого не рекомендують. Вони подали свої кандидатури до комісії , а їх пох-ли ( вибачте за мій французький. А в їхній особі і все ГО Рожища. В комісію увійшов лише Луцьк. Воно ж не факт, що ці рожищенські люди пройшовши до складу комісії підтримали б діючого директора РД.
16 Січня 2017, 00:57
Та Новосадиха із своїм коханцем Горбачом не тільки культуру розкрадуть та розвалять, а й всю, Волинську область.........
16 Січня 2017, 01:21
Я просто в шоці! Прочитала автобіографію Горбача! Коли і де він виступав на сцені в Києві під час революції гідності? Невже він разом з Новосадихою думають, що люди за три роки забули на чиїй стороні вони виступали під час Майдану? Чи забули,, як вони їздили з концертами і агітували за партію регіонів? Чи він думає, що в 16 році поїхав декілька раз на Схід поспівав за 50 кілометрів від передової і став волонтером? А де він був в 2014 році, чого не допомагав солдатам, чого не їздив співати в Ато, а тільки виспівували різним &quot;колядувальникам&quot; в рясах? Як йому не стидно таке писати? Чи вже людей зовсім за людей не рахують?
16 Січня 2017, 01:22
Якщо Горбач з Тетяною мають таку цінність для Луцька, чому їх не запросять працювати в обласний центр?
16 Січня 2017, 01:27
Вони думають що вони розумні а навкруги всі дурні.
16 Січня 2017, 01:28
Не знаю, хто така Рожнова Л , але якщо вона пише рекомендації такому заслуженому &quot;майданівцю&quot; і &quot;волонтеру&quot;, то напевно сама така сама майданівка. Тільки не знаю з якої сторони Майдану?
16 Січня 2017, 01:43
саме смішно як вони розвинули шоу під назвою Любо 10 років і великий концерт у Луцьку.Насправді все це не відповідає дійсності.НІЯКОГО Любо 10 років ще не було А просто він прийшов на роботу десять років тому і зразу почав співати у дуеті Ти і я.А потім всі знають чим цей дует займався на столі коли зловив чоловік на гарячому
16 Січня 2017, 01:49
Вони їздили на схід а організовували і оплачували поїздку фірма Вілія а не Горбач .А Новосад ще й командировки понаписувала Не сильно вони розкошеляться
16 Січня 2017, 01:57
Завтра Новосад ще одну заяву в поліцію настрочить. Або армія новосадоботів порве тут і кандидатів і коментаторів. Завтра багато хто прочитає тут про себе щось нове і несподіване.
16 Січня 2017, 02:17
Можливо,власник фірми Вілія і нормальний чувак. Він думає, що благородне діло зробив, проспонсорував поїздку туристів в АТО. А за чим вони туди їздили? Хочуть стати народними артистами України, і стануть.
16 Січня 2017, 02:25
Що ви всі на Таню накинулись, це все підробив Музика.
16 Січня 2017, 02:58
Не пишіть фігні і не відвертайте уваги людей від основної теми: рожищанам в котрий раз продемонстрували, що вони в себе вдома ніхто!!! Луцьк близенько - Луцьк рулить! А при певних зв'язках можна пАрішати все що завгодно! І всі будуть смиренно кивати головами: закон &quot;суров&quot;, але він не для всіх!!! Хай й би розказали працівники райради, як секретар комісії до них посилала людей. А що то добра видра то на відео видно. А років два, чи скільки то точно, як Новосад звільняли з роботи, була головним свідком. Але все йде, все минає...
16 Січня 2017, 10:00
правильно їй Новосад сказала що вона &quot;задрипанка духченська&quot;підтримую на 100 відсотків
16 Січня 2017, 10:06
Видно як чортовиння під назвою секретар зробило свою чорну справу і нижеться сидить і доказує що все чесно .Добре вона все знає с......а .
16 Січня 2017, 10:12
А ці люди старенькі такі як Сасовський і Петрусевич думають що ним нічого не загрожує.Риєте комусь яму то самі туди і попадете.<br/>.
16 Січня 2017, 10:22
Невже Ярош Ярослав Богданович,кандидат від Нової хвилі, старший викладач кафедри політології , якби пройшов жеребкування, то приїхав би на конкурс. Не вірю. Вже Іванків подруга Савчука приїжджала на конкурс.
16 Січня 2017, 10:25
щоб прокинулася одного ранку Гайворонська і сказала чоловікові: &quot;Набридла мені ця Новосад. Постійно навколо неї скандали&quot;. А Савчук відповів: &quot;То гони іі, чого ти з нею панькаєшся&quot;.
16 Січня 2017, 10:26
Понєдєльнік Лариса викладач історичного факультету СНУ.
16 Січня 2017, 10:37
Петрович Валентина Василівна кандидат історичних наук, доцент СНУ, Представники від Нової хвилі і Просвіти імені Шевченка всі викладачі СНУ.
16 Січня 2017, 10:40
Ніколи такого не буде. Савчук ще похлєще Новосад і Горбача разом взятих
16 Січня 2017, 11:21
Невже ви не бачите? Такого скандального начальника відділу культури нема в жодному районі. Зараз ви маєте хорошу нагоду вольовим рішенням припинити цей шабаш, &quot;бєспрєдєл&quot; та вседозволеність, які вкоренилася в даній галузі. І тим самим підняти свій авторитет в районі.
16 Січня 2017, 12:33
ЧдВІ КУ . ВИ ОДНАОДНУ РОЗУМІЮТЬ.....
16 Січня 2017, 12:35
ТАКОГО ШОБЛА В РАЙОНІ ЩЕ НЕ БУЛО.
16 Січня 2017, 12:38
З самого початку було зрозуміло шо районом керуватиме не Інка а Савчук.От і маемо результати-скандали.фігня різна.інтриги...А шо ще буде...Якщо вчасно не зупинять...
16 Січня 2017, 16:27
тепер ми побачимо хто ви такі
16 Січня 2017, 16:37
Невже тобі на старості літ ще хочеться чубом трясти? Віддихни вже пора.
16 Січня 2017, 17:45
Стаття 2-1. Рівність трудових прав громадян України<br/>Забороняється будь-яка дискримінація у сфері праці, зокрема порушення принципу рівності прав і можливостей, пряме або непряме обмеження прав працівників залежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, гендерної ідентичності, сексуальної орієнтації, етнічного, соціального та іноземного походження, віку, стану здоров’я, інвалідності, підозри чи наявності захворювання на ВІЛ/СНІД, сімейного та майнового стану, сімейних обов’язків, місця проживання, членства у професійній спілці чи іншому об’єднанні громадян, участі у страйку, звернення або наміру звернення до суду чи інших органів за захистом своїх прав або надання підтримки іншим працівникам у захисті їх прав, за мовними або іншими ознаками, не пов’язаними з характером роботи або умовами її виконання.
16 Січня 2017, 17:48
У п. 2 статті 21-1. ЗУ «Про культуру» (від 14.12.2010 № 2778-VI, із змінами) наведено вичерпний перелік осіб, які не можуть претендувати на посаду керівника державного чи комунального закладу культури. Обмеження щодо віку відсутні. Відповідно до ч. 2 ст. 11 Закону України «Про основні принципи соціального захисту ветеранів праці та інших громадян пенсійного віку в Україні» № 3721 -XII від 16.12.1993 р. відмова у прийнятті на роботу та звільнення працівника з ініціативи власника чи уповноваженого ним органу у зв'язку з досягненням пенсійного віку забороняється.
16 Січня 2017, 18:11
Пригріла сама Панасівна змій на грудях і тепер хай пожинає плоди
16 Січня 2017, 18:59
ото обговорення ото кіно!!!!!!!!!!!!!!!
16 Січня 2017, 19:05
Реально - це питання по суті нікому з незацікавлених осіб не цікаве. Звичайна буденщина. А тому ми бачимо чим займається ціла армія працівників культури у робочий час, яка поділилася на табори та групи впливу і мочать нещадно тут один одного. Але є й простіший вихід зареєструйтися в &quot;танчиках&quot; і воюйте, а не засирайте своїми коментами ефір. Підняли ці &quot;культурні&quot; ворони хай на чесь світ, ніби то тут не завклуба основного хочуть змінити, а як мінімум голову РДА чи мера. Ну просто цирк на дроті.
16 Січня 2017, 19:13
А Самооборона знову свого носа пхає. Але чого ж пхає, бо Горбача не любить. І не важно який то Горбач - головне &quot;хвамілія&quot; якась з минул ого, якась не така. А чого Самооборона мовчить, що в Рожищах знову комунальні служби починають працювати не тоді коли треба, коли сніг валить, а десь під обід. І тротуари починають посипати як не на другий, то на третій день. Але ж мер, то він свій, треба мовчати, бо він святий і редакція &quot;незалежна&quot; цю ж думку підтримує. Але це я так до слова... P.S. Зараз швиденько роблю скріншот, бо чесна редакція це все одно видалить. От так і живемо
16 Січня 2017, 19:30
Таня чи Горбач писали? Тако дійсно ляпнуло. щоб тему відвести від реальної проблеми. Задумка ж в тому була, правда? Ти хоч гопки скачи і скріншоти роби, а наша доблесна культура всіх мерів, музик і гайворонських переплюне. Сніг лише взимку валить, а те кодло ні зимою ні літом не заспокоїться і сидить розводить срачі. Ні де в Україні, мабуть, такого бляд-ва немає. Так нефіг тут свою слюну капати на когось. Піди вмийся після столу!!!!
16 Січня 2017, 19:39
комунальна служба тротуари посипає кожен ранок.Навіщо писати брехню.
16 Січня 2017, 20:00
А що Панасівна не виконувала чи не виконала умов контракту? Якщо так то необхідно конкурс якщо ні то продовжити котракт і все стане на свої місця бо ж побуде Горбач 3 роки і буде те саме. то щож то за контракти Це ж не закінчення строку трудового договору що час настав і повинно бути звільнення А в контракті такого бути не може там виконуєш умови - працєєш ні - з тобою не продовжать контракт Панасівна ти но почитай добре умови контракту
16 Січня 2017, 21:50
шановний дописувачу. перш ніж писати і ставити запитання почитайте закони.. якраз таки це закінчення сроку контракту, а не умов трудрвого договору. не путайте
16 Січня 2017, 22:33
Чудо ти придуро...не, куди сріншот виставляти будеш))))) може в себе на сторінці, чи в своєі любові? Це ж треба бути таким слабим на голову щоб таке написати.
17 Січня 2017, 01:14
Тій Новосадисі та співмешканцю коханцю Горбачу треба двори підмітати...... Мав можливість побувати на корпоративі де співали вони це просто жахливо виє невідомо що,і невідомо куди. Тобі Т. Новосадиха треба співати в іншому місті.......... там в тебе получається..............
17 Січня 2017, 10:29
Як сама прийшла до влади так само і &quot;любімого&quot; хоче всадити.Щоб де часом не покинув.Грязними методами
17 Січня 2017, 12:22
Якщо та Новосадиха з Горбачем так погано &quot;виють&quot; як ти кажеш, то чого ж їх на корпоративи кличуть та гроші немалі платять? Попит породжує пропозицію - закон економіки. Значить, майбуть, не все так погано з їх творчістю. А щодо коханців та коханок, то нема чого копатися у чужій брудній білизні. Це особиста справа кожного. На себе всі такі чесні подивіться. Вся культура, при чому не тільки рожищенська, - це суцільне б...тво. Такі вони ці творчі люди.
17 Січня 2017, 12:49
Комунальна служба посипає кожен день тротуари. Не сперечаюся. Але починає вона це робити не тоді, коли це конче потрібно, а на другий день чи третій. І це було явно видно на свята. А сипати кожен день навіть коли сніг не падає, а тільки, щоб болото розносити, то для чого це?
18 Січня 2017, 00:08
Танька не оправдовуйся ((((Вся культура, при чому не тільки рожищенська, - це суцільне б...тво. Такі вони ці творчі люди.)))) Працівники культури або творчі люди на робочому столі не &quot;творять чудеса&quot; Ти не достойна посади в адмінісраціїї а твого обранця дуже жаль. Якби не ти він би мав хороший не тільки творчий але й кар'єрний ріст і не в Рожищах а в Луцьку. Я як однокурсник Сергія дуже співчуваю йому. Сергій отямся повернися до Labuhiv.
18 Січня 2017, 16:51
Шановний !!!!!!!!!!!!! Якщо Ви великий знавець в музиці і Ви не дооцінили голоси Новосад Горбача ------ моя Вам порада на слідуючі свої коорпоративи та святкові заходи запросіть Романюк Л.П і Ви будете в&quot; великому&quot; захваті від чудового співу
18 Січня 2017, 17:50
Навіть самі надійні здали Таньку. Десять командировок виписала бухгалтерам відділу культури для того , щоб подарувати дорогого Новорічного подарка начальнику управління фінансів Клебанській Л.Ю.
20 Січня 2017, 16:25
Не треба мене сюди вплутувати, я тут ні до чого, - це все на кріслі відбувалося. До нього й майте претензії
23 Січня 2017, 15:57
Я вже пенсійного віку,дуже далеко від культури, але дуже підтримую Олену і Рожищанина.Дайте можливість працювати молоді,призначте заступниками ( методистами) на 2-3 роки досвідчених людей (Павлюк Алла,бачу співає , чи Ліду Романюк), які передали б досвід керівника молодій талановитій людині, яка хоче працювати. Зробіть відкриті слухання, оберіть достойну людину. Тому що ті &quot; танькі&quot; за тридцять срібняків напризначають так, що вся культура в районі будуть мучитись 10 літ. І,звичайно, рожищанин повинен бути керівником.Тому що &quot;васали&quot; прокатають на бензин половину бюджету тієї культури. А &quot; Cамооборона&quot; - молодці ! І надалі втручайтеся! Це наше місто! Якщо керівники неспроможні вирішити нормально питання, потрібно вирішувати його колективно. За багато років вже не чула таких відгуків про працівників адміністрації.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024