Рудка-Козинська: «Будьте в мистецтві, як діти, щирими і безпосередніми»

09 Жовтня 2016, 10:26
2824

– таке життєве кредо Оксани Назарук вчителя образотворчого мистецтва ЗОШ I-II ступеня села Рудка-Козинська.

Молода, енергійна, сповнена ентузіазму і різноманітних ідей Оксана Володимирівна просто задаровує дітей своїм предметом. Сама художниця  свої перші кроки в малюванні зробила в рідній Рудко-Козинській школі.



Наталія Григорівна, яка на той час викладала уроки образотворчого мистецтва в освітньому закладі роздивилась у дитині талант. Вчителька взяла за руку ученицю та завела в Рожищенський Будинок дитячої творчості.

– Якби не Наталія Григорівная б можливо і не малювала б, – зізнається Оксана.





– Потім були напружені уроки у мудрого наставника Олександра Баканова. Якому дуже вдячна за всі настанови, поради та подарований світ мистецтва.

В 2013 році  наша співрозмовниця закінчила Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського за спеціальністю «Образотворче мистецтво» та здобула кваліфікацію вчителя образотворчого мистецтва, керівника гуртка «Художник-дизайнер».



Наразі Оксана Володимирівна продовжує навчання  у Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди.

Уроки художниці цікаві, насичені різноманітним матеріалом. Вчителька змогла налагодити ефективну співпрацю з учнями, детально пояснює техніку виконання вправ, сумлінно готує багато наочності, використовує плакати.



А ще вихованці з нетерпінням чекають на гурток «Чарівна Петриківка», який проводить  Оксана Назарук.


А нещодавно в школі  учнівський та вчительський колективи мали можливість помилуватись персональною виставкою Оксани Володимирівни.


Пані Оксана займається ще й декоративним розписом. Наприклад, розписує взуття, дерев'яні  вироби, посуд, робить розписи скла, навіть, розмальовує одяг. А перед Великоднем у школі постійно проводить майстер-клас з написання писанок.



Проте найбільше її душі подобається малювати пейзажі, натюрморти, адже мистецтво, за її словами збагачується за рахунок природи.



Район.Рожище щиро вітає усіх художників Рожищенського краю та висловлює вдячність за ту радість, яку вони дарують людям, за хвилини піднесення при зустрічах з прекрасним, створеним руками майстрів. За талант, за усвідомлення великої гуманістичної ролі творчості, за те, що у творах наших митців завжди є частка рідної землі – велике спасибі вам!



Художники, бажаємо вам прихильності муз і натхнення у мистецтві, щоб і надалі примножувати творчі здобутки! Удачі вам та задоволення від своєї роботи! Адже талант – це поклик душі, і тому його потрібно берегти!

Юлія Остапчук

1













 

Коментарі
09 Жовтня 2016, 15:48
з днем художника. Здоров"я тобі та творчої наснаги. Ти молодець
09 Жовтня 2016, 17:11
Позбувайся прримітивізму.він ів деяких речах у тебе присутній на жаль...
09 Жовтня 2016, 20:48
А дівчинонька файна!
09 Жовтня 2016, 23:39
От кому треба фінансово допомагати, щоб район прославляє, а не всяким "хапугам- малиновський" гроші на всяку фігню виділяти. А в нас таких талантів достатньо
10 Жовтня 2016, 18:41
Згоден з Борцем!
10 Жовтня 2016, 21:16
Молодець!!!
12 Жовтня 2016, 13:00
Молодець! Так тримати!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024