Стало відомо, чим мав торгувати підприємець Орлов на книжковому ярмарку у Рожищі

17 Серпня 2015, 14:35
2446

Підприємець з Луцька Артем Орлов прославився тим, що вніс на рахунок міської ради благодійну допомогу за сприяння у проведенні на центральній площі шкільного книжкового ярмарку.

Цей жест правоохоронці розцінили як одержання неправомірної вигоди на користь Рожищенської міської ради мером В’ячеславом Поліщуком. Чим насправді мав торгувати цей підприємець, сьогодні побачили громадські активісти міста.

Це кілька ящиків макулатури – старі пошарпані журнали і книжки сумнівного змісту. Також в асортименті було якесь посадкове насіння.

Також у кабінеті заступника мера Івана Лукасевича, де підприємець залишив на зберігання цей «крам» залишились розкладачки і кілька стільців. 

Книжковий ярмарок мав розпочатись 15 серпня, проте вже третій день на центральній площі Рожища порожньо. 

У активістів і працівників міськради склалось враження, що проведення книжкового ярмарку або не передбачалось, або це був привід спровокувати міського голову на отримання хабара. Нагадаємо, що в зв’язку з цими подіями мер Рожища звернувся у прокуратуру, щоб вона провела перевірку законності дій працівників міліції та громадянина Орлова А.В. і дала їм належну правову оцінку.

«Прошу Вас, перевірити чи дійсно громадянин Орлов А.В. проводив книжкові ярмарки в інших містах України і чи не є він аферистом. Про що прошу повідомити мене в передбачений законом термін», - йдеться у зверненні В’ячеслава Поліщука.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024