Рожищенська «первинка» «зазіхнула» на кошти Уряду Японії

18 Жовтня 2018, 09:30
Рожищенський центр ПМСД претендує на фінансову допомогу «Кусаноне» Уряду Японії. 5255
Рожищенський центр ПМСД претендує на фінансову допомогу «Кусаноне» Уряду Японії.

Рожищенський центр ПМСД претендує на фінансову допомогу «Кусаноне» Уряду Японії.

Рожищенський центр ПМСД взяв участь у конкурсі по грантовій програмі Уряду Японії - «Кусаноне» з проектом поліпшення рівня життя сільського населення Рожищенського району шляхом закупівлі медичного обладнання в КНП « Рожищенський центр ПМСД» та амбулаторію ЗПСМ села Щурин, - повідомляється на сайті Рожищенської РДА.

На одному з етапів цієї програми 17 жовтня 2018 року в Рожищенський район прибула координатор програми «Кусаноне» Інна Ільїна, яка зустрілася з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимиром Мосійчуком, оглянула приміщення КНП «Рожищенський Центр ПМСД» та амбулаторію ЗПСМ с. Щурин.

Голова райдержадміністрації Інна Гайворонська зауважила, що багато мешканців району за медичною допомогою звертаються в обласний центр, адже у нас недостатня кількість медичного обладнання для якісної діагностики, в свою чергу Рожищенський район має велику кількість населених пунктів (сіл), окремі села дуже віддалені від обласного центру, що утруднює отримання громадянами необхідної медичної допомоги.

У районному бюджеті коштів для придбання дороговартісного медичного обладнання немає. Завдяки фінансовій допомозі «Кусаноне» на умовах співфінансування можна буде закупити медичне обладнання в КНП «Рожищенський центр ПМСД» та амбулаторію ЗПСМ с. Щурин, що значно  покращить якість надання медичних послуг мешканцям району.

Довідково: Програма безвідплатної допомоги «КУСАНОНЕ» спрямована на підтримку ініціатив, представлених громадами та громадськими об’єднаннями для задоволення різноманітних потреб на місцевому рівні. Програма має на меті розвиток мирного суспільства, де жодна особа не залишена поза увагою у будь якому куточку світу.



Коментарі
19 Жовтня 2018, 02:51
Володимир Антонович,як завжди -молодець.Дбає не за своє збагачення,а за простий люд,за розвиток медицини.Не йде по трупах,а до людей,до лікарів.В цього лікара є мудрість однозначно.Інший на його місці не відомо чи тягнув би цю лямку і щось здобував.А Антонович робить з неможливого -Диво
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024