Голова Рожищенської райради одягнув військову форму і поїхав на полігон

18 Жовтня 2018, 08:30
Днями рожищани відправилися на навчальні збори 7342
Днями рожищани відправилися на навчальні збори

Днями демобілізовані військовослужбовці Рожища та району відправилися на навчальні збори.

13 жовтня на Волині розпочалися військові навчальні збори з військовозобов’язаними окремого батальйону територіальної оборони, які триватимуть 10 днів.

До практичних занять залучені й мешканці Рожищенського району, які прибули отримати військовий вишкіл.

Зокрема, на навчальні збори з Рожища та району відправилося 14 чоловік. Серед них, голова Рожищенської районної ради Андрій Музика, Вагіф Кулієв з Рожища, Микола Давидюк з Доросинь, Віктор Семенюк з Дубища, Микола Романюк з Малинівки, Михайло Малярчук з Кременця, Валерій Манюхін з Рожища, Святослав Репенко з Рожища, Ярослав Захарчук з Рожища, Андрій Мельник з Рудки-Козинської, Сергій Юхименко, Михайло Янюк з Рожища, Олександр Стоцький та Ігор Кавка.

Підготовку бійців батальйону проводять інструктори, які мають досвід бойових дій в районі проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Як повідомили журналістів Район.Рожище у Рожищенському районному військовому комісаріаті, впродовж навчальних зборів з особовим складом батальйону, безпосередньо в польових умовах, будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв’язку, мінної безпеки.

Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навичок в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об’єктів і комунікацій.

1


1


1



ФОТО: Волинського обласного військового комісаріату

Коментарі
19 Жовтня 2018, 16:09
молодец, Андрій Євгенович!<br/>показуйте всім приклад!
19 Жовтня 2018, 18:49
А ми непідемо на навчальні військові збори. Ми сцик-сцик...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024