Як у Рожищі отамана вибирали

16 Жовтня 2018, 14:30
5665

У неділю, 14 жовтня в Рожищі вперше пройшов молодіжний конкурс «Отаман»

Як інформує Рожищенська РДА, місяць тому ініціативна учнівська молодь краю згуртувалася і, вперше в районі, утворила молодіжну громадську раду при райдержадміністрації. Найперше, за що взялися юні активісти – це організація власного дозвілля.

І ось 14 жовтня 2018 року,  з нагоди Дня захисника України в РД «Просвіта» відбувся молодіжний конкурс «Отаман», який організували та провели учні району, заручившись підтримкою райдержадміністрації, зокрема, відділу освіти та молоді, відділу культури, а також будинку дитячої творчості та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Спонсорами свята  виступили місцевий спортивний клуб «Плаза» та піцерія  «Станція Піца».

У конкурсі взяли участь сім юнаків. Учасники змагалися у номінаціях: представлення, спорт із дамою, таланти та захоплення, інтелектуальний конкурс, лірика почуттів. Старання конкурсантів оцінювало компетентне журі до складу якого входили представники влади.

У конкурсі не було переможених – усі конкурсанти отримали в нагороду овації  та подарунки.  Приз глядацьких симпатій отримав Петручик Денис,  «супер козак» - Чухрай Станіслав,  «гарний козак» - Дорош Олег,  «мудрий козак» - Гречушкін Ілля,  «серцеїд» - Захарчук Віктор,  «сім'янин» - Мартинюк Макар-Нікіта.

Але найкращим у цих змаганнях став Гересим'як Віталій, який отримав почесне звання «Отаман».

Вечір завершився святковою дискотекою.

ФОТО з сайту РДА.




1









Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024