Директор Рожищенського притулку впевнений, що «скандал» – це спланована провокація дорослих

13 Жовтня 2018, 19:17
3238

На Волині прокуратура і далі проводить розслідування щодо факту побиття дітей у Рожищенському притулку для неповнолітніх. 

Про це йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Нагадаємо, що діти скаржилися на побиття та домагання, повідомила омбудсмен Людмила Денісова на початку серпня цього року, а через деякий час показала фото побоїв.

Керівник закладу Леонід Матвійчук не був відсторонений від посади. 

«Питання щодо відсторонення керівника було розглянуто на комісії обласної ради з питань майна... депутати не прийняли такого рішення. На сьогоднішній день діти, які були присутні у закладі під час візиту моніторингової місії знаходяться вдома, приступили до занять", -розповіла начальниця обласної служби у справах дітей Алла Онищук.

Зі слів директора Леоніда Матвійчука, підлітки, які заявляли про насилля розповіли, що все вигадали «аби зробити на зло». А саму ситуацію керівник закладу називає спланованою провокацією дорослих.

«Осадок на душі дуже великий, дуже настрій пригнічений... Неоправдано, людей просто оббрехали», - розповіла методистка Рожищенського притулку Неля Прокопчук.

Ні в поліція, ні в прокуратура не коментують, чи підтвердила судмедекспертиза факт щодо побиття і вчинення розпусних дій щодо дітей. Не розголошують, пояснюючи це таємницею слідства.

Деталі у сюжеті:

Також читайте, У Рожищенському притулку хочуть поставити відеокамериНема правових підстав для відсторонення з посади керівника притулку в Рожищі, - облрадаДиректора Рожищенського притулку відсторонили від виконання обов’язківПро випадки побиття та сексуального домагання до вихованців комунального закладу обласної ради «Притулок для дітей служби у справах "У Рожищенському притулку діти скаржаться на побиття та сексуальні домагання, - омбудсмен

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024