Рожищенський стадіон обладнано технічним майданчиком

12 Жовтня 2018, 09:10
Технічний майданчик біля спортшколи 5020
Технічний майданчик біля спортшколи

Завдяки старанням та сприянню небайдужих рожищан, стадіон на території дитячо-юнацької спортивної школи, обладнаний технічним майданчиком – сектором  для запасних гравців та офіційних представників.

Опікується модернізацією стадіону ГО «Футбольний клуб «Рожище».

В недавньому часі, за підтримки двох рожищенських підприємців, Олександра Чухрая та Валерія Шварцкопа, стадіон обладнали системою поливу.

А кілька днів тому тут облаштували технічний майданчик. Це стало можливим завдяки тому, що на заклик представників ГО «Футбольний клуб «Рожище» відгукнулися справді не байдужі рожищани Володимир Безверхий, Андрій Семенюк, брати Печохи. Ці люди  не залишаються осторонь проблем міста і, справді, переймаються організацією спортивного дозвілля молоді.

Як зазначає Олександр Дулюк – заступник голови ГО «Футбольний клуб «Рожище»:

«Ми працюємо в першу чергу для юного покоління рожищан. Адже створивши комфортні умови для занять спортом, ми спонукатимемо  молодь більше відвідувати спортивну школу і тим самим дбати про здоров’я та змістовне дозвілля. Тим більше, що спорт дисциплінує, формує силу волі, прагнення розвиватися і йти вперед, а це відіграє значну роль у формуванні юної особистості. Також своєю діяльністю ми хочемо показати приклад того, що розвиток міста в цілому та спорту зокрема, багато в чому залежить від самих жителів Рожища. Ми хочемо й далі залучати до допомоги меценатів а, головне – привернути увагу районної влади  до проблем  спортивної школи та стадіону, тим більше, що міська рада завжди йде нам на зустріч та допомагає».




 

Коментарі
12 Жовтня 2018, 23:45
все це зашибісь, але коли штучне поле буде, іроди?
13 Жовтня 2018, 01:43
Коли ти зробиш.
13 Жовтня 2018, 01:59
А ти надієшся на ньому пограти?? Наївний. Воно буде закрите, грати будуть обрані і приближені
13 Жовтня 2018, 23:01
Дурачьйо. Поля футбольні (майданчики) для всіх, хто хоче займатися - це не приватна територія. Інше діло хто його доглядатиме або надаватиме допомогу в догляді. Є категорія організмів, які все руйнують і при тому кричать що всі їм винуваті.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024