Для рожищенських дітей організували пленер художників

10 Жовтня 2018, 08:50
3353

У неділю, 7 жовтня в Рожищі відбувся відкритий пленер до Дня Художника.

Хоча офіційно це свято в Україні відзначатимуть 14 жовтня, юні  рожищенські любителі фарб та пензля вирішили так довго не чекати і відзначити свято на тиждень раніше. Тож в обідню пору 7 жовтня вони почали гуртуватися  на майданчику перед РД «Просвіта», щоб разом цікаво, творчо та з задоволенням провести час. Ініціатива провести захід саме у форматі пленеру належить методисту з народної творчості РД «Просвіта» Марії Поліщук.

На заклик малювати на свіжому повітрі радо відгукнулися не лише діти, а й їхні батьки, адже це дає можливість не лише гарно провести час, а й поспостерігати за природою, за зміною кольорів під сонячними променями.


Приємно, що запрошення долучитися до пленеру прийняла місцева художниця, графічний дизайнер – Анна Лукасевич. Більше того, прийшла вона з подарунками – магнітиками, які творилися в тандемі з Юлією Оксенюк та Олександром Григор'євим. Тож учасники заходу отримали ще один стимул творити, адже малювали вони картину для художника, а ще вітали гостю з прийдешнім професійним святом.


Приємно було спостерігати за кропіткою дитячою працею: дружня атмосфера надихала, оченята сяяли щастям та випромінювали тепло, а рученята малювали осінні пейзажі, квіти, тварин і, навіть, знаряддя художників.

Завершився пленер спільним чаюванням та частуванням домашньою випічкою, яку Марія Поліщук приготувала спеціально для учасників заходу.





1







1

1

1


1



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024