Патрульна поліція запрошує на роботу рожищан

09 Жовтня 2018, 14:50
5203

У Рожищі презентували патрульну поліцію у якості роботодавця.

У вівторк, 9 жовтня   в  Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулася презентація роботодавця - патрульної  поліції.

Розпочала захід Вікторія Цехуш заступник начальника відділу надання соціальних послуг Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Вона ознайомила  присутніх з  основними завданнями та роботою служби зайнятості, стосовно допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян та представила роботодавця.

Презентувала патрульну поліцію, як роботодавця, старший інспектор по рекрутингу  відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції у Волинській області лейтенант поліції Юлія Гірдвіліс.

Старший інспектор наголосила, що підбір молодих, освічених людей без досвіду, але з бажанням працювати, служити і змінювати систему триває та акцентувала увагу присутніх на основних вимогах до претендентів. Усі зацікавлені ознайомилися з умовами вступу та  поданням заявок: це можна зробити, як особисто, так і через сайт Головного управління національної поліції України у Волинській області.

Далі офіційна зустріч переросла у невимушену бесіду, де кожен присутній міг задати питання та отримати вичерпну відповідь. Юлія Гірдвіліс поділилася власним досвідом роботи у службі патрульної поліції та враженнями від навчання в селі Сокиричі Ківерцівського району.

На завершення зустрічі, всі учасники отримали презентаційні буклети з необхідною інформацією.



Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024