У Рожищі урочисто відправили на військову службу призовників

08 Жовтня 2018, 16:55
Рожищенські юнаки відправилися на військову службу. 13498
Рожищенські юнаки відправилися на військову службу.

Рожищенські юнаки відправилися на військову службу.

У понеділок, 8 жовтня, юнаки з Рожища та району, яких призвали на строкову військову службу, вирушили у навчальні центри та військові частини різних областей України.  

З напутніми словами до майбутніх воїнів звернулися голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська, голова райради Андрій Музика, заступник міського голови Олександр Крушевський та Сергій Дунець, представник депутатського корпусу райради.  Вони побажали призовникам незламної волі у подоланні труднощів військового життя, із честю виконати почесний обов’язок громадянина України і змужнілими та здоровими повернутися додому.

Військовий комісар, полковник Олег Алєксєєв зазначив, що строковики будуть служити виключно в пункті постійної дислокації військових частин, в зону ООС відправлятися не будуть. Також Олег Віталійович дав юнакам настанови на службу, розповів про їхні основні права та обов’язки. 

«І запам'ятайте, у вас має бути три найголовніші цінності в житті - Бог, батьки та Україна», - завершив промову військовий комісар.

Благочинний Рожищенської округи УПЦ КП, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці міста Рожище, отець Василь Шняк благословив та освятив майбутніх військовослужбовців на проходження строкової служби, а як оберіг, подарував юнакам іконки. 

Після урочистостей усі присутні разом виконали Гімн України. 

8

3

3


3

2

2

2

4

2

1

2

2

2

2

5

2

4

3

1

3


4

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024