Хто із дітей поїхав оздоровлюватися в ТЗОВ «Дитячий заклад оздоровчого типу «Дельфін» в Скадовськ?

28 Червня 2016, 15:00
5313

Нещодавно ми отримали відповідь з Рожищенського відділу освіти, на свій запит, в якому цікавилися інформацією про те, хто ж саме поїхав відпочивати в МДЦ «Артек Буковель» та,  хто потрапить на оздоровлення за рахунок районного бюджету. 

На жаль, відповідь прийшла, але, як виявилося райвідділ освіти не зміг надати нам інформацію про тих, хто відпочивав в МДЦ «Артек Буковель», оскільки, за їх словами, підбір здійснювався фондом через обласне управління освіти. Нижче наведені списки діток які відпочиватимуть в ТЗОВ «Дитячий заклад оздоровчого типу «Дельфін» в Скадовськ.

Безушко Артем Юрійович

Безушко Карина Юріївна

Вавренчук Владислав Андрійович

Вірна Дарина Володимирівна

Демчук Дмитро Анатолійович

Киричук Віталій Олександрови

Кудриль Анастасія Святославівна

 Ламзіна Альона  Володимирівна

Поліщук Петро Миколайович

П'ятачук Світлана Володимирів

Тананайко Віктор Вікторович

Микитюк Дарія Олегівна

Кравченко Павло Володимирович

Матвейчук Максим Русланович

Костюк Василь Ігорович

Бєлко Богдан Васильович

Бєлко Катерина Василівна

Сачик Вероніка Валеріївна

Сачик Микола Валерійович

Конечний Андрій Володимирович

Конечний Дмитро Володимирович

Волощук Данило  Сергійович       

Волощук Віолета Сергіївна       

Пастушак Олександр Вадимович

Масюк Василь Васильович

Ткачук Вадим Іванович

Клімук Андрій Петрович

Пащук Богдан Іванович

Луцюк Вікторія  Михайлівна

Гурська  Вероніка Ярославівна

Боймиструк Олег Олександрович

Шевчук  Анастасія Вікторівна

Шевчук Владислав Вікторович

Савула  Марина  Ігорівна

Савула  Дарина  Ігорівна

Березовський Микола Миколайович

Барвінська Марія  Ігорівна

Матвійчук Олександра Анатоліївна

Куденчук  Софія  Юріївна

Куденчук Василь Юрійович

Смолінська Вікторія Володимирівна

Шевчук Ірина Олегівна

Карпович Денис  Анатолійович

Щерба Нікіта Олександрович

Махнюк Марія Володимирівна

Пилипчук Ірина Михайлівна

Демчук Вікторія Ігоріна

Вірна Катерина Сергіївна

Кінах Ірина Сергіївна






Коментарі
28 Червня 2016, 20:05
Просто нет слов!!! Нет слов от того, на каком уровне готовятся публикации!!! Уважаемые учредители сайта! Пора уже делать выводы касательно тех людей, которые готовят, редактируют и публицируют материалы: "Нижче наведені списки діток які відпочиватимуть в ТЗОВ «Дитячий заклад оздоровчого типу «Дельфін» в Скадовськ." Уважаемая госпожа Редактор Оксана - эти детишки уже приехали с отдыха, а вы пишите, что они только будут отдыхать. Отдел образования вам в своем ответе скорее всего ПРЕДНАМЕРЕННО сделал опечатку, а если быть точным - просто исполнитель письма скопировал информацию и, очевидно из "уважения" к вам как к сми решил проверить вашу бдительность, а вы не разбираясь и не вникая в суть вопроса сразу " в эфир". Молодца, так держать, далеко пойдете!!! Это раз. Два - вы спрашивали разрешения в родителей этих детей на такого рода статьи? Были же комментарии отдельных мам касательно несогласия на такие публикации. Зачем делать то, что уже не имеет никакой ценности для общественности? Не понятно... Тем более, что проанализировав этот список, нет никаких сомнений в отсутствии злоупотребления служебным положением лиц, которые были к этому причастны.
28 Червня 2016, 23:44
<p>Поважний Алєксєй! Як кажуть: собака гакає - карван іде. Ви завжди чимось невдоволені, і догодити таким людям неможливо. Вони будуть фиркати, буркати, показувати своє недовольство, аби насрати в кампот. Район Рожище після Нашого краю і Рожищанина єдине віртуальне видання, яке висвітлює події району, а не саіває оди і дифірамби як згадані друковані видання. А публікація - це публічна інформація, яку мають право і витребувати, і опублікувати, хай би там що  не казали. Тож тепер на кожному кроці кричать про прозорість влади. Так що засуньте ваше гонорове "Я" і зверхність глибоко в ....., і не засмімуйте ефір. Не хочу задаватися націоналістом, але поважайте інших - в Україні, спілкуйтеся державною мовою.</p>
29 Червня 2016, 00:18
Два відмінника навчання- дочка лікаря Шевчука і син Масюка. Цікаво, за яким принципом набирали цих дітей. Ну, звичайно, крім дітей сиріт, усиновлених і дітей учасників АТО?
29 Червня 2016, 00:21
<p>"Удивительное рядом, но оно запрещено..." Это я к тому, что в своих комментариях не опускаюсь к уровню оскорблений и тому подобное, в отличие от вас - анонимники и подписываюсь ВСЕГДА своим именем, опять таки в отличие от всех вас!!! Более, чем уверен, что комментарий "від автора" - точно не от автора этой статьи, посколько немного раннее - и во вромени и в пространстве - редакция высказала благодарность за качественную и адекватную критику. Это раз. Два - вопрос теперь к редакции - почему комментарии, которые по своей сути есть оскорблениями под другими публикациями удаляются, а здесь, в данном случае - нет? Три - раз я читаю и оставляю комментарии на этом информацинном ресурсе - значит он мне интересен и незачем тут показывать свою эрудицию говоря про "Наш край" и "Рожищанин". Их, кстати, я читаю тоже. Ну и напоследок - Украина - свободная страна и мне разрешено по Конституции, годовщину принятия которой празднуют именно сегодня, так вот, по Конституции мне РАЗРЕШЕНО высказыватся на ЛЮБОМ языке мира, в том числе и на "російській мові". Сподіваюсь доступно висловився?</p>
29 Червня 2016, 00:32
Вставлю і я ще сюди свої 5 копійок. Але єдиною державною мовою в країні є українська. В державних, приватних установах, мова документів, мова спілкування. Вам не личить, чоловіче, так кидатися в дискусію. На сайті працюють жінки. Ми, мужчини, мусимо їх поважати і заступатися. Підтримую попереднього дописувача.
29 Червня 2016, 01:13
Ни в коем случае не хотел и по сей момент не хочу обидеть кого бы то ни было - Боже упаси!!! Но! - я тоже имею право голоса - ведь так? А посему и комментирую то, что считаю нужным. Если кого обидел - извините, но и критику нужно воспринимать как должное, такая уж стезя у журналистов... Что кассается женщин - да, вы правы, но правда также и в том, что у нас в правах и обязательствах все равны, так само як обирати мову, культуру, віросповідання - справа особиста у кожного окремо взятого громадянина. Прошу це також враховувати.
29 Червня 2016, 01:30
Шановний читачу! На жаль, ми не завжди є біля комп'ютера. У нас крім роботи ще є і інше життя. Запевняємо вас, як тільки зможемо, відразу коментарі, які містять образу, видалимо!
29 Червня 2016, 09:17
Вкотре звертаємося до дописувачів! Будь ласка, не пишіть брудних слів. Хочете висловити думку - немає проблем. Для цього в нас є гарна, мелодійна українська мова! Інакше ми будемо змушені закрити коментування.
29 Червня 2016, 13:40
Шкода, що свого часу законодавець не обмежив право голосу таких Алєксєєв, як це зробили Прибалти, вже б давно мали свою країну
29 Червня 2016, 15:05
Який законодавець це мав зробити? Коммі і їх нащадки як рулили так і рулять.
29 Червня 2016, 17:57
Сайт не має права друкувати персональні дані дітей. За це можна серйозно відповісти пеоед законом. Краще зніміть це.
29 Червня 2016, 18:47
Незнаю, особисто я дуже рада за діток, нехай відпочинуть. Дуже жаль діток-сиріт та діток батьки яких в АТО, але й для обдарованих дітей хочеться зробити щось приємне, це стане стимулом продовжувати гарно навчатись.
29 Червня 2016, 22:25
Якщо я нічого не плутаю, то перед тим, як публікувати статус дитини, потрібно було узгодити це з її законним представником. Є дітки, з числа позбавлених батьківського піклування, які не усвідомлюють власної, так би мовити, статусної інакшості і відкрита публікація такої інформації може їм зашкодити. Треба буде добре поцікавитися цим питанням.
29 Червня 2016, 22:29
Тонька ти, що п яна це публічна інформація, яка підлягає опублікуванню. Персональні дані це дата народження та місце проживання. А хочеться щоб все було шито-крито . Ти чій друг Долюка чи Гайворонської ?
30 Червня 2016, 01:57
ЗУ &quot;Про захист персональних даних&quot; ст. 2 абзац 8 &quot;персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована&quot;<br/>ст. 14 Поширення персональних даних. <br/>1. Поширення персональних даних передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб'єкта персональних даних.<br/>{Частина перша статті 14 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5491-VI від 20.11.2012}<br/><br/> 2. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.<br/>{Частина друга статті 14 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5491-VI від 20.11.2012}<br/> 3. Виконання вимог встановленого режиму захисту персональних даних забезпечує сторона, що поширює ці дані.<br/> 4. Сторона, якій передаються персональні дані, повинна попередньо вжити заходів щодо забезпечення вимог цього Закону.<br/>Кримынальний Кодекс України<br/>Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя<br/> 1. Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, - караються штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.<br/> 2. Ті самі дії, вчинені повторно, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам особи, - караються арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.<br/>На мій погляд редакторів цього сайтк можна спокійно притягувати до відповідальності...
30 Червня 2016, 02:02
Відділ освіти та молоді міг спокійно відмовити в наданні інформації посилаючись на ЗУ &quot;Про захист персональних даних&quot;, а тепер той хто надав таку інформацію співучасник злочину.
30 Червня 2016, 14:45
Інформацію надав наче Масюк, але з сканкопій видно, що його підпису немає - значить інфа не офіційна. Викрадена шолі?
30 Червня 2016, 17:31
Зі списками все ясно. Те, що син Масюка - відмінник це, звичайно, добре. Але скажіть мені, чи був би він таким, якби тато не займав посади в райвно? Добре, допустимо він справжній відмінник. Далі, - чи всі відмінники типу Масюка поїхали на оздоровлення? Ні! А чому? Бо батьки інших не при посадах. Та ж ситуація з донькою Матвійчука з райради. Вона на диспансерному обліку. Чи всіх діток такої категорії оздоровили. Знову ж НІ! Причина така ж сама. Якби ми жили в нормальній цивілізованій державі, з нормальним керівництвом- такого ніколи не було б. Потрібно враховувати матеріальний стан кожної окремо взятої родини, а не пхати своїх дітей. Що Вася Масюк чи Матвійчук погано заробляють? Не можуть власним коштом дитину оздоровити? Можуть. Але навіщо, якщо є халява за державні кошти. Отак і живемо. А ще у списку повно вчительських діток - теж так би мовити обдарованих. Висновки зробіть самі
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024